.

.

Сплитер контакти с 3 гнезда, 3 USB, удължителен кабел контакти от 2 до 3 конектори, 3-Странен контакт със зарядното устройство с множество конектори Подходящи за дома, к?

Сплитер контакти с 3 гнезда, 3 USB, удължителен кабел контакти от 2 до 3 конектори, 3-Странен контакт със зарядното устройство с множество

BGN 2.33
Продукти

【6 В 1, Power More】 Ивица на контакти има 3 ac контакти и 3 USB порта 6 обекти с разпределени-освен адаптери за едновременното захранване на всички ваши устройства. 【3-граждани на трети страни контакти, широко пространство 】 Сплитер контакти Тънък 3-обикновен дизайн и страничните контакти достъп позволяват свързване на три обемисти адаптер за захранване с 3 шипа от всяка страна. 【Сплитер USB-изхода】 2 USB съединител на предния панел на този сплитер са предназначени за зареждане чрез USB (обща мощност 3,4 А) телефони, Air Pods, фотоапарати, зъбни четки, огледала с осветление и т. 【Подходящ за множество конектори】 Ивица на изхода може да се използва за 2-3-контактни адаптери (10 A, 125 В). 【Малко за носене】ивица на контакта е с форма на мини-куба (като други телефонни номера), е идеално за туризъм в кафенета, библиотеки, пътуване, пътешествия. 【6 В 1, Power More】 Ивица на контакти има 3 ac контакти и 3 USB порта. 6 обекти с разпределени-освен адаптери за едновременното захранване на всички ваши устройства. 【3-граждани на трети страни контакти, широко пространство 】 Сплитер контакти Тънък 3-обикновен дизайн и страничните контакти достъп позволяват свързване на три обемисти адаптер за захранване с 3 шипа от всяка страна. 【Сплитер USB-изхода】 2 USB съединител на предния панел на този сплитер са предназначени за зареждане чрез USB (обща мощност 3,4 А) телефони, Air Pods, фотоапарати, зъбни четки, огледала с осветление и т. 【Подходящ за множество конектори】 Ивица на изхода може да се използва за 2-3-контактни адаптери (10 A, 125 В). 【Малко за носене】ивица на контакта е с форма на мини-куба (като други телефонни номера), е идеално за туризъм в кафенета, библиотеки, пътуване, пътешествия.

R

Продукти в категория