.

.

Комплект за рисуване с диаманти - Айфеловата кула, Комплект за рисуване с диаманти за възрастни, Цифрова картина с диаманти 5D, Комплект за рисуване с благородни кам?

Комплект за рисуване с диаманти - Айфеловата кула, Комплект за рисуване с диаманти за възрастни, Цифрова картина с диаманти 5D, Комплект за

BGN 3.33
Продукти

Нашият комплект за диамант живопис, изработени ръчно, за да се увеличи максимално точно възпроизвеждане на оригиналното изображениеКомплект за рисуване с диаманти е проектиран във формата на платно с черупките на фона на и е защитен с пластмасово фолио.Нашите диамантени картини перфектно проектирани с ненадмината точност. Моля, обърнете внимание, че в комплект диамант живопис не е включена рамка. Да се съхранява на диаманти в място, недостъпно за деца място, за да те не ги глътна. Готов проект може да се съхранява за повече от 10 години, добре де вашия хол или спалня. Ако имате още нещо, което трябва да знаете за диамант живопис, ние ще се радваме да отговорим на тях!. ? 【Популярно декоративно изкуство】 Диамантена живопис - това е произведение на изкуството, ръчно изработени, което е най-популярната украса собствените си ръце, в този момент, а готовият продукт е много блестяща и красива.А готовият продукт може да се съхранява дълги години, че е много подходящ за декорация на дома, както и е връхната точка на интериора декорация. ? 【Допълнителни диаманти】 Ние приготвят около 30% повече диаманти за всеки цвят, което може да предотврати появата на дефицит на диаманти, нашите диаманти изглеждат блестящи и по-ярка, отколкото диаманти от смола.Направете модели на диамантени бижута е по-реалистичен. ? 【Висококачествен платно】 Комплект за рисуване с диаманти използва водоустойчив платно с HD-печат, прозрачно платно за рисуване с маслени бои с хомогенна консистенция, буквата знаци са ясни и разбираеми, самият модел е лепкава фон, а диамант много добре се държи и не пада. ? 【Осъществяване на своите ръце】 В процеса на създаване на картини с диаманти можете да персонализирате своето настроение, премахване на стреса, за да изпитате удоволствие от самостоятелно създаване на картини с диаманти, можете да ги направите заедно с децата си и да се държат с тях по-щастливо време. ? 【За диамант живопис】 Нашата диамантена живопис без рамка.Ние ви осигуряваме средства за създаване на диамант картини.Ако вашата диамантена картината не ви удовлетворява на 100% , моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. ? 【Популярно декоративно изкуство】 Диамантена живопис - това е произведение на изкуството, ръчно изработени, което е най-популярната украса собствените си ръце, в този момент, а готовият продукт е много блестяща и красива.А готовият продукт може да се съхранява дълги години, че е много подходящ за декорация на дома, както и е връхната точка на интериора декорация. ? 【Допълнителни диаманти】 Ние приготвят около 30% повече диаманти за всеки цвят, което може да предотврати появата на дефицит на диаманти, нашите диаманти изглеждат блестящи и по-ярка, отколкото диаманти от смола.

R

Продукти в категория