.

.

Cabilock Държач за Четка За Зъби От Неръждаема Стомана, Стенни Стойка За Четка за Зъби, Без Тренировки, Органайзер за Паста за зъби в Банята, Окачени Рафтове За Съхранен?

Cabilock Държач за Четка За Зъби От Неръждаема Стомана, Стенни Стойка За Четка за Зъби, Без Тренировки, Органайзер за Паста за зъби в Банята,

BGN 2.67
Продукти

разработен за разумна структура, му е лесно отвалить и повредиБезплатна са провокиращи все дизайн, той не ще навреди на стената, просто и красиво.Може да помогне съдържа вашата баня в чистота и ред, много практичен и здрав. антикоррозийный и твърд материал от неръждаема стомана, него не е лесно да се деформира. добре е изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, който може да се използва в продължение на по-дълъг срок. предназначен за разумна структура, му е лесно да падне и да нарани.Безплатна са провокиращи все дизайн, той не ще навреди на стената, просто и красиво.Може да помогне съдържа вашата баня в чистота и ред, много е практичен и е трайна. антикоррозийный и твърд материал от неръждаема стомана, него не е лесно да се деформира. добре е изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, който може да се използва в продължение на дълго време.Описание Това е удобна и многофункционална стенни поставка за четка за зъби в банята.Лесен за дизайн, можете да го закачите на стената, която ще поддържа в ред вашата четка за зъби, паста за зъби и чаша за вода.Той е с интелигентен дизайн, лесно можете да съхранявате четка за зъби и паста за зъби, чаша за изплакване на гърлото, много лесен за използване и извличане.Характеристики - размер 14x7, 2x6 см 20, 7x7, 2x6 см - Цвят сребрист - Материал неръждаема стомана 304 - добре е изработен от висококачествен материал, от неръждаема стомана, който може да се използва в продължение на дълго време. - проектирани с оглед на разумна структура, му е лесно да падне и да нарани.- Може да помогне съдържа вашата баня в чистота и ред, много е практичен и е трайна.- Безплатен дизайн, пробиване, той няма да навреди на вашата стена, проста и красива. - антикоррозийный и твърд материал от неръждаема стомана, не е лесно да се деформира или.Пакетът включва 1 x поставка за четка за зъби.

R

Продукти в категория