.

.

UMCP GTR 47 мм Умен часовник 5ATM Нови умен часовник с 24-дневен горивото музика от батерията за Android телефони и iOS (Цвят: Неръждаема стомана)

UMCP GTR 47 мм Умен часовник 5ATM Нови умен часовник с 24-дневен горивото музика от батерията за Android телефони и iOS (Цвят:

BGN 44.48
Продукти

1 Дисплей с ултра разделителна способност, който се вижда дори и при ярка слънчева светлина. Прахозащитен, устойчиви на надраскване, водоустойчив умни часовници, износване, което позволява миене на ръцете и предотвратява изпотяване. Голям дисплей, разнообразие от съдържание на пръв поглед разнообразието от по-добро управление. Можете да следите няколко здравни показатели едновременно, за да получавате отнасящи се до данните, по-точно и ефективно. Прост дизайн на корпуса, светли покритие и елегантни каишки създават модерен, изискан начин, съответстващ на вашия стил. Дисплей с ултра разделителна способност, който се вижда дори и при ярка слънчева светлина. Прахозащитен, устойчиви на надраскване, водоустойчив умни часовници, износване, което позволява миене на ръцете и предотвратява изпотяване. Голям дисплей, разнообразие от съдържание на пръв поглед разнообразието от по-добро управление. Можете да следите няколко здравни показатели едновременно, за да получавате отнасящи се до данните, по-точно и ефективно. Прост дизайн на корпуса, светли покритие и елегантни каишки създават модерен, изискан начин, съответстващ на вашия стил.GTR 47mm Smartwatch 5 ATM Нови умен часовник с 24-дневната батерия и музикален горивото за Android телефони и IOS Благодаря ви за посещението, на вашата подкрепа - нашата движеща сила, и ние ще работим по-усърдно!.

R

Продукти в категория