.

.

BESTOYARD Играчки за деца, Играчки за деца, Играчки за бебета, БР, Cartoony Пиле, Пот за поддържане на Формата, Касичка за монети, Стилни Прасенце, Тенис на Коледна Декорация, ?

BESTOYARD Играчки за деца, Играчки за деца, Играчки за бебета, БР, Cartoony Пиле, Пот за поддържане на Формата, Касичка за монети, Стилни

BGN 2.33
Продукти

Умален модел фигурки пиле : Нашите паричните банка е идеален за всички местаМожете да го сложи на масата, на бюрото, в хола и така нататък.Декор на великден пиле : Цвят, подходящ за момчета и момичета, мультяшная форма на пиле, любими деца.Жълт миниатюрна фигурка Chiak Staue : прекрасен начин да се помогне на вашите деца да внуши навици спестяване, очарователен и забавен.Коледна украса за пилета : ще ви помогне да подредите допълнителни дреболия, на монети и банкноти, които са лесно да се намери.Декор за пиле на масата : достатъчно голям, за да побере монети дреболия, сметки и т. Са подходящи за подаръци на децата на рождени дни и празнични събития.Осъществяване Списък 2 x прасенце Характеристики -Достатъчно голяма, за да побере ежедневно спестявания монети, любопитни факти, сметки и т. Са подходящи за подаръци на децата на рождени дни и празнични събития. - Идеално и като подарък за децата на рожден ден.Луксозно плавателни съдове с фина обработка и красив цвят. - Материал : винил. - Ще ви помогне да подредите вашите резервни дреболии, монети и банкноти, за да им е лесно да се намери. - Нашият паричен банка е идеален за всички места.Можете да го сложи на масата, на бюрото, в хола и така нататък. - Начин да се помогне на децата да развият навика на спестяване.Страхотни подаръци за деца, приятели и семейства.Описание на продукта Този очарователен саксия за пари е изработен от висококачествен материал, който помага да се съхранява дреболия, монети и банкноти ефективно и лесно да ги намерите.за дом, магазин или офис и още много други.Вашите малки момчета и момичета ще се радвам да получа тази спасительную буркан подарък за рождения си ден.

R

Продукти в категория