.

.

Прибиращ се Закачалка за дрехи с 2 Плъзгащи се релси, Прибиращ Барабани за шкафа, Закачалка за дрехи, Организатор за гардероба (45 см /17,7 инча)

Прибиращ се Закачалка за дрехи с 2 Плъзгащи се релси, Прибиращ Барабани за шкафа, Закачалка за дрехи, Организатор за гардероба (45 см

BGN 1.33
Продукти

【Материал и размера на】 е Изработена от неръждаема стомана 201 и abs-пластмаса, тя все още постоянно се работи, след като десетки хиляди тестове за подслушване и изготвяне, здрав и дълъг живот, лесни за почистване, се предлага в 7 варианта на дължина 【Улесни живота】 можете да Го бута и дърпа, всяка дърпане барабани кабинет може да работи независимо, без смущения. 【Висока товароносимост-Beacapacity】Резултатите от експериментите показват, че товароносимостта е повече от 25 килограма, което означава, че около 30-40 чифта дънки Все още могат плавно да се плъзга, те са трайни и могат да се ползват с доверие. 【Спестете място В гардероба】Това е многофункционална закачалка за дрехи, в която може да се окачи дрехите си, вратовръзки, шалове, а не само панталоните, тя използва максимално пространството и ще спести достатъчно място за други цели. 【Универсална Закачалка за гардероб】Прибиращ закачалка е подходящ за помещения и зони за съхранение, а също така може да се използва в кухнята или в банята, благодарение на нея се пести пространство.Описание на продукта /> ★ Това е многофункционална закачалка за дрехи, която може да се използва за закачане на облекла, вратовръзки, шалове, а не само панталони.Може да се използва дори в Кухненските шкафове!В резултат на това пространство се използва на максимум, така че остава достатъчно място и за други цели /> ★ Защитете панталони и дрехи от надраскване и гънки, тя е много подходяща за закачане в гардероба в спалнята, пестене на време в подбор на дрехи, чист шкаф ще ви избави от страха и да се улесни намирането на желаната дрехи, организация и демонстрация на ежедневните дрехи или сезонни съоръжения /> - Материал : стомана, Abs-пластмаса /> - Дължина : 30 cm, 35 cm, 40 см 45 см 50 см 55 см 60 см /> - Цвят : бяло + хром /> - Планк за закачалки Обхват : гардероб, сервант, килер и т. /> Забележка : /> 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-2 см/> 2. Продуктът е натурной снимките, защото от-за осветяване на ъгъла на наклон, различен дисплей и други причини за цветове, моля, осъзнайте/> 3. Тази предпоставка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани с образа.

R

Продукти в категория