.

.

Поставка за таблет SOLUSTRE Поставка за таблет Поставка за таблет Поставка за таблет Мързеливи, за определяне на Титуляр на Поставка Многофункционални Аксесоари Среб?

Поставка за таблет SOLUSTRE Поставка за таблет Поставка за таблет Поставка за таблет Мързеливи, за определяне на Титуляр на Поставка Многофункционални

BGN 17.75
Продукти

Насладете се на отлична книга или филм с помощта на тази на притежателя, напълно освобождавайки ръцете си, за да можете да се настанят удобно на леглото или на диванаПритежателят се регулира на 360 градуса, с дълга гъвкава гъши гърло го променят под най-удобния за вас ъгъл на гледане.С помощта на този мързелив притежателя можете да се държи на съответното разстояние от очите.А също и с ергономичен дизайн оправи си поза, гледам.Горните и долните скоби са подобрени, за да се гарантира здравина и стабилност задържане на телефони и определяне на техните опори на съответно, което позволява да се избегнат вибрации и предпазва ви от падане или преместване.Стойка за телефон.Стойка за телефон.Кръст Бод Пакет включва 1 х Притежателя Особености-Материал : стомана. - Цвят : Както е показано на фигурата. Притежателят се регулира на 360 градуса, с дълга гъвкава гъши вратове, да го променят, под най-удобния за вас ъгъл на гледане. - Горните и долните скоби са подобрени, за да се гарантира здравина и стабилност задържане на телефони и закрепване на основание съответно, което позволява да се избегнат вибрации и предпазва ви от падане или преместване. С помощта на този мързелив притежателя можете да се държи на съответното разстояние от очите.А също и с ергономичен дизайн съхранява си поза по време на гледане. - : 100x6,5 см - Насладете се на отлична книга или филм с помощта на тази на притежателя, напълно освободи ръцете си, за да е удобно да лежи на леглото или на дивана.Описание на продукта Това е чудесен аксесоар за кухня, трапезария, спалня.С помощта на притежателя на gooseneck, прикачения към прикроватной на нощното шкафче или приставному маса, вие освобождавате ръце от необходимостта да се държат на видео и се наслаждавайте им е удобно в легнало положение.Когато четете, гледате видео, готвят заедно с вашите, вие ще откриете, че то ви помага.

R

Продукти в категория