.

.

YARNOW 2 Панти за тоалетна с горната стена от неръждаема стомана, Подмяна на винтове за тоалетна, Набор от детайли за тоалетна с гайки и шайби за дома (4,9 x 1.8 инча)

YARNOW 2 Панти за тоалетна с горната стена от неръждаема стомана, Подмяна на винтове за тоалетна, Набор от детайли за тоалетна с гайки

BGN 1.67
Продукти

- Сменяеми винтове за тоалетна са изработени от материал от неръждаема стомана, издръжлив и практични, са отлични и са надеждни - Подробности тоалетна прости по дизайн, но са практични за използване и ще ви даде прекрасни впечатления. - Панти за тоалетна с най-високо монтиране лесно ръжда, те са силни и практични, компактни, с опростен външен вид. - Винтове за тоалетна са лесни за инсталиране и използване за вашето удобство., е забележителен аксесоар за смяна на тоалетната в дома си. - Универсален болт за закрепване на тоалетната чиния е подходящ за повечето стандартни седалките на тоалетната чиния, практически и гъвкав.Отличен за повредени или старите винтове за тоалетна. - Сменяеми винтове за тоалетна са изработени от материал от неръждаема стомана, издръжлив и практични, са отлични и са надеждни. - Подробности тоалетна прости по дизайн, но са практични за използване и ще ви даде прекрасни впечатления. - Панти за тоалетна с най-високо монтиране лесно ръжда, те са силни и практични, компактни, с опростен външен вид. - Винтове за тоалетна са лесни за инсталиране и използване за вашето удобство., е забележителен аксесоар за смяна на тоалетната в дома си. - Универсален болт за закрепване на тоалетната чиния е подходящ за повечето стандартни седалките на тоалетната чиния, практически и гъвкав.Отличен за повредени или старите винтове за тоалетна.Описание - Free toiletries прости по дизайн, но са практични за използване и ще ви даде прекрасни впечатления.- Сменяеми винтове за тоалетна са изработени от материал от неръждаема стомана, издръжлив и практични, са отлични и са надеждни.- Панти за тоалетна с най-високо монтиране лесно ръжда, те са силни и практични, компактни, с опростен външен вид.- Универсален болт за закрепване на тоалетната чиния е подходящ за повечето стандартни седалките на тоалетната чиния, практически и гъвкав.Отличен за повредени или старите винтове за тоалетна.- Винтове за тоалетна са лесни за инсталиране и използване за вашето удобство., е забележителен аксесоар за смяна на тоалетната в дома си.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Неръждаема стомана.Пратката включва 2 панти за тоалетна с горната стена от неръждаема стомана.

R

Продукти в категория