.

.

Outspot 10-крак безжичен контролер USB-кабел за зареждане за PS3, здрава и гъвкава конструкция за сверхдолгого срок на експлоатация.

Outspot 10-крак безжичен контролер USB-кабел за зареждане за PS3, здрава и гъвкава конструкция за сверхдолгого срок на експлоатация.

BGN 48.79
Продукти

【Вашата безопасност е на първо място】 Осигурява мультизащиту от прегряване, претоварване работен ток, пренапрежение и късо съединение 【Лесна инсталация】 Просто включете и всички. 【Първокласен пренос на данни】Кабел ви позволява безпроблемно да прехвърляте данни и / или да налагат устройства помежду си. 【Предпоставка включва】 2x безжичен контролер USB-кабел за зареждане. 【Гаранция гарантирана】Ако имате някакви проблеми в бъдеще, моля, не се колебайте да се свържете с нас за най-доброто решение, ние ще се радваме да окаже адекватна помощ. 【Вашата безопасност е на първо място】 Осигурява мультизащиту от прегряване, претоварване работен ток, пренапрежение и късо съединение. 【Лесна инсталация】 Просто включете и всички. 【Първокласен пренос на данни】Кабел ви позволява безпроблемно да прехвърляте данни и / или да налагат устройства помежду си. 【Предпоставка включва】 2x безжичен контролер USB-кабел за зареждане. 【Гаранция гарантирана】Ако имате някакви проблеми в бъдеще, моля, не се колебайте да се свържете с нас за най-доброто решение, ние ще се радваме да окаже адекватна помощ. ☛Outspot - бързо развиващ се доставчик, базиран на множество професионални модерен купувачи.Ние непрекъснато се фокусираме върху тенденциите и популярност.Вие винаги можете да разчитате на нашия вкус.От този момент становись по-добре!У нас също има няколко модерни логистични центрове в Калифорния и Ню Йорк, за да предложи по-бърза доставка.Да предостави на любителите на популярността на повече мода, ние непрекъснато се стремим към иновации!Информация ЗА ПРОДУКТА Елемент Безжичен контролер USB Кабел за зареждане за PS3 დ[Високо качество] Моментално връзка и функционалност, благодарение на това высококачественному кабел. დ[Първокласен пренос на данни] Кабел ви позволява безпроблемно да прехвърляте данни и / или да налагат устройства и между тях. დ [Издръжлив] Издръжлив и гъвкав корпус за сверхдолгого срок на експлоатация. დ [Mailto в пакет] 2x безжичен контролер USB кабел за зареждане დ гаранция гарантирана Outspot-бързо развиващ се доставчик, ние винаги отделяме специално внимание на нашето обслужване на клиенти, можете да бъдете сигурни в нашите несъвършенства.Ако имате някакви проблеми в бъдеще, моля, не се колебайте да се свържете с нас за най-доброто решение, ние ще се радваме да окаже адекватна помощ.

R

Продукти в категория