.

.

Uongfi Мини Черно Камина 4 Вентилатор за печки с топлинна захранването, Дърво горелка, Екологично Безшумен вентилатор, Домашно Ефективен вентилатор за разпределение ?

Uongfi Мини Черно Камина 4 Вентилатор за печки с топлинна захранването, Дърво горелка, Екологично Безшумен вентилатор, Домашно Ефективен вентилатор

BGN 12.64
Продукти

Той произвежда енергия чрез топлина, выделяемому повърхността на плочатаОсновата на вентилатора предава топлината към компютрите производство на електроенергия, блокове и производство на електроенергия преобразуват топлинна енергия в кинетична енергия.Енергията, необходима за привеждане в действие на двигателя, а след това води на движение на ножовете.Захранва от топлина : Fan печка произвежда енергия чрез преобразуване на топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят.Не изисква батерии или на ток, екологично чист.Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Материал от анодизиран алуминий : Целият вентилатор е изработен от анодиран алуминий, който не ръждясва и не е подложен на корозия при нагряване на вентилатора.Той се забавя и спира да се върти по малко се охлади плочи.Вентилатор за плочи от алуминиева сплав е Изработен от алуминиева сплав с висока якост, която осигурява липсата на чеп на вентилатора и чист повърхност.Не е деформиран и не избледнява дори и след продължителна работа при висока температура.Вентилатор за печки с топлинна задвижване спомага за пестене на гориво и разпространение на топлина сред вас, ефективно осигурява циркулация на топлия въздух из залата, без шум. Работна температура : от 122 до 662 градуса по Фаренхайт (от 50 до 350 градуса по Целзий) 2. Единица за измерване на обема на въздуха : 150-1803. Хранене : тец модуль4. Количество : 4 5.Материал : алюминийособенности : 1. Безшумен, които не изискват батерии или електричество, работещи при ниска температура с нисък разход на гориво с до 17%, икономия на гориво и по-бързо нагряване на плочата. Прост стил на повече отговаря на естетиката на европейците и американците, прости вятърни остриета, може да доведе до движение на силни ветрове.Вентилатор за печки с топлинна задвижване ще ви помогне да спестява гориво и согревать вас.

R

Продукти в категория