.

.

DORA BRIDAL Охлаждащ Жилетка за Кучета Незабавен Охлаждащ Нашийник за Домашни Животни Cat Chill Out Ice Тениска за Кучета, Кученца, Котки през Лятото S (Син)

DORA BRIDAL Охлаждащ Жилетка за Кучета Незабавен Охлаждащ Нашийник за Домашни Животни Cat Chill Out Ice Тениска за Кучета, Кученца,

BGN 1.33
Продукти

❤❤ На разположение 3 размера, които са подходящи за кучета и котки различни размери : XS, S и M (Обикновено в размер по-малък от американския размер, моля, внимателно измерва. ❤❤ Произведено от качествено и високотехнологично охлаждащ полиестер, палто може да осигури максимална прохладата на вашия домашен любимец в най-горещото време на годината, без да причинява увреждане на кожата на вашето куче. ❤❤ Идеален за ежедневна употреба.Новата охлаждаща плат ще осигури на вашите домашни любимци прохлада и комфорт през горещото лято по време на правенето на вътре или навън.Може да се пере на ръце и в колата. ❤❤ Се препоръчва за мопсчетата, мальтийцев, Джак-ръсел-териер, френски булдог, бостън-териер, Теди, corgi, котета, кучета и така нататък.Моля, внимателно измерете своя домашен любимец, преди да изберете размер. ❤❤ ДОРА НОВОБРАЧНАЯ винаги е на ваша страна.Ако имате някакви проблеми с покупката или използването на нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

R

Продукти в категория