.

.

Бански е Съвместим с корпус Apple Watch 44 мм 40 мм, Мека еластична Предпазна Броня с покритие от TPU, Лъскав калъф за носене, Лека Тънка Защитна Противоударная рамка, Съвмес?

Бански е Съвместим с корпус Apple Watch 44 мм 40 мм, Мека еластична Предпазна Броня с покритие от TPU, Лъскав калъф за носене, Лека Тънка Защитна

BGN 2.33
Продукти

Идеално съвместим с Apple Watch 44 Series 6 5 4 SE, тънък и лек дизайн на аксесоари за корпуса-броня придава на вашите границите минимален обемПроизведени от мек и дълготраен TPU, няма мирис и не е деформиран. Моля, обърнете внимание, че калъф-броня, съвместим с Apple Watch, не включва защитен филм на цял екран.За предотвратяване на избледняване и корозия на корпуса се прилага многократна обработка на покритие, благодарение на което си часове за дълго време ще изглеждат като нови.Калъф-броня, съвместим с iwatch, лесно инсталиран или е оттеглено. изпъкнали бутони и поставяне на каишка за ръка, осигуряват бърз и лесен достъп.Leotop дава гаранция от 36 месеца, ако има някакви проблеми, незабавно се свържете с нас, ние ще дадем на 100% задоволяване решение възможно най-скоро.

R

Продукти в категория