.

.

Лампа за терапия с Червена Светлина, Устройство за терапия с Инфрачервени светлина ICANZUO, Комбинирана Лампа червена светлина с инфрачервен радиация 660 нм и 850 нм за у?

Лампа за терапия с Червена Светлина, Устройство за терапия с Инфрачервени светлина ICANZUO, Комбинирана Лампа червена светлина

BGN 41.17
Продукти

[Терапевтична лампата на червената светлина] : установено Е, че дължини на вълната в диапазона от 600 до 800 нанометра особено полезни за човешкия организъмТерапевтична лампа излъчва две определени дължини на вълната 660 nm (червено) и 850 нм (къси светлини) в равни пропорции.Червената светлина е най-подходяща за повърхностни процедури, тъй като не прониква толкова дълбоко в кожата, докато близък бой инфрачервена светлина е най-подходяща за лечение на дълбоките тъкани, мускулите и ставите, тъй като той прониква по-дълбоко. [Без лекарства и неинвазивни болкоуспокояващо] : Предназначен за доставка на инфрачервена топлина на тялото.Инфрачервена топлина подобрява притока на кръв и кръвообращението в целевите области, като стимулира мускулите и увредените тъкани до възстановяване. [Конструкция оптични лещи : ] Изходна мощност, известен още като светлина, който измерва изходна мощност на части и обикновено се измерва в милливаттах на квадратен сантиметър.Червената светлина има 60-градусова стъклена лупа и повече сверхбольшой оптична леща, която подобрява осветлението > 141 Mw /cm2. и около 85 Mw / cm2 на разстояние 6 инча, което осигурява бързо и ефективно време за обработка.Процедура за назначаване на членове на клуба на лицето, раменете, коленете, кръста всеки път в продължение на 15-20 минути. [широко се използва : ] : Предназначен за подаване на инфрачервена топлина на тялото.Инфрачервена топлина подобрява притока на кръв и кръвообращението в целевите области, стимулира работата на мускулите и увредените тъкани. Това е полезно за тези, които дълго време седи в офиса и изпитва болката, причинена от прекомерни физически натоварвания. [Лесна за настройка и използване] : ICANON Red Light bulb Handheld ви позволява да вземете със себе си червената крушка, където и да отидете.Той тежи по-малко от 2 паунда и отнема съвсем малка площ, така че лампата на red light лесно да се заеме със себе си на път.Насладете се на включена лампа дом, когато пожелаете.Беспроблемная гаранция : червената крушка 670 нм-12 месеца гаранция плюс гаранция за удовлетворение или връщане в рамките на 30 дни, връщане на парите на 100% .ICANZON е професионален производител на лампи с червена светлина.

R

Продукти в категория