.

.

YZJJ Голяма Възглавница За Подкрепа на облегалката на леглото, Мека Възглавница За Облегалка Легла, Поставки за Възглавници за четене, Дълга Възглавница за Кръста с ?

YZJJ Голяма Възглавница За Подкрепа на облегалката на леглото, Мека Възглавница За Облегалка Легла, Поставки за Възглавници за

BGN 117.71
Продукти

♥ Екологично чиста кърпа : е Изработена от висококачествена тъкан, износостойкая и здрава, екологично чисти, удобни и дишащи, осигуряващи комфортна и здравословен начин на живот ♥ Ергономичен дизайн : идеална подкрепа, което намалява чувството на дискомфорт в областта на главата, шията, раменете и гърба, която тялото е по-удобно и оставляющим спокойна. ♥ Лесен за почистване : дизайн с цип, подвижна, лесно за почистване (вътрешна сърцевина не изчезва) Тази възглавница за четене отговаря на ергономичност, който осигурява отлична подкрепа на гърба, врата и кръста за максимален комфорт по време на четене, гледане на телевизия, игри с мобилен телефон. ♥ Лесна инсталация : с таблата (директно монтирани на таблата), без таблата (задната част на велкро се закрепва към стената). ♥ Се използва В различни случаи : Меки нощни възглавници са идеални за домашна употреба, легла и меки постелей, болници, хотели, мека мебел-легла, седалки до прозореца, мека мебел, дори на партита или на открито. ♥ Екологично чиста кърпа : е Изработена от висококачествена тъкан, износостойкая и здрава, екологично чисти, удобни и дишащи, осигуряващи комфортна и здравословен начин на живот. ♥ Ергономичен дизайн : идеална подкрепа, което намалява чувството на дискомфорт в областта на главата, шията, раменете и гърба, която тялото е по-удобно и оставляющим спокойна. ♥ Лесен за почистване : дизайн с цип, подвижна, лесно за почистване (вътрешна сърцевина не изчезва) Тази възглавница за четене отговаря на ергономичност, който осигурява отлична подкрепа на гърба, врата и кръста за максимален комфорт по време на четене, гледане на телевизия, игри с мобилен телефон. ♥ Лесна инсталация : с таблата (директно монтирани на таблата), без таблата (задната част на велкро се закрепва към стената). ♥ Се използва В различни случаи : Меки нощни възглавници са идеални за домашна употреба, легла и меки постелей, болници, хотели, мека мебел-легла, седалки до прозореца, мека мебел, дори на партита или на открито. ★ Тази възглавница за леглото веднага се превръща вашата твърда легло в мека, решавайки редица проблеми, като сблъсък на детето, прислонение до неприятно твърда легла или липсата на таблата до стената, или дори създаването на опетнен легла се превръща в ново легло, което му придава нов вид! ★ Широк спектър от приложения : Той може да се адаптира към легла, защита на главата и долната част на гърба от наранявания, запазва топлината, поддържа четене и правене на гърба и долната част на гърба по-здрави и комфортни.

R

Продукти в категория