.

.

ZONEYILA Повдигнати Купа за котешки храни - за да Повдигнат Купа за котки Срещу повръщане - Керамични Купички за котки и малки Кучета обем 12 унции за храна и вода - Купа з?

ZONEYILA Повдигнати Купа за котешки храни - за да Повдигнат Купа за котки Срещу повръщане - Керамични Купички за котки и малки

BGN 3.33
Продукти

【Надежден материал】Релефни купички за котешки храна са изработени от висококачествена керамика, която не съдържа олово и кадмийГладката керамична повърхност ви позволява да спестите време за почистване.Ветеринарен лекар предполага, че керамична купа за котки помага за намаляване на размера на акне вашето коте, тъй като в керамични материал не е лесно да се размножават бактерии, така че това е полезно за здравето на котето. 【Улеснява храненето на】 Идеалната височина за комфортно хранене.Купа за котешки храна, увеличена 3,15 инча височина, разумна височина купи намалява натоварването на врата на котката, артрит или гърба.Допринася за подобряване на апетита и помага за предотвратяване на повръщане.Повдигната купичка отлични за възрастни котки с артрит и за котки, предразположени към отрыгиванию храна веднага след хранене. 【Предотвратяване на умора Мустаци】Диаметър на керамични купички за котки е 5,3 инча той е достатъчно голям, за да котешки мустаци не докосна ръба на чашата, ефективно се предотвратява умора мустаци.Купа за вода за котки с капацитет 12 унции може да задоволи дневните нужди като котенца, така и за възрастни котки и малки кученца. 【По-елементарно】 Керамика дебела и здрава, а в основата котешки паници, има малко тегло, че да осигуряват безопасно, яде, без да се преобърне.Просто насладете се на релаксираща на храната и поддържане на чистота и ред около котешки паници. 【Сладък модел】 За стена, чаши за вода за малки кучета разглежда красиви рисунки с нокти, сладко и стилен дизайн, по-атрактивни в домашна обстановка, тя може да се използва като купа за вода за котки, вашият домашен любимец да се влюби този идеален подарък.

R

Продукти в категория