.

.

UrsaMajor Слънчева Лейка с Каскадными светлини - Слънчеви Водопадные светлини, Водоустойчив Градински Фенери, Външни Декоративни за Косене на трева, на Цветя цветни Ле?

UrsaMajor Слънчева Лейка с Каскадными светлини - Слънчеви Водопадные светлини, Водоустойчив Градински Фенери, Външни Декоративни

BGN 14.46
Продукти

Съберете дръжка с поливате, моля, първо поставете долната част на дръжката в дупката на ободке котловина, а на горния край на дръжката поставете в дупката над положение на дръжката на чайника;Съберете кука shepherd в едно цяло, виси на кука слънчевата поливане;. ? Фея идва да поливате вашата градина - тази лейка с подсветка на слънчеви батерии - атрактивна украса за вашия дом, въз основа на популярната лейке с подсветка, ние обновен слънчев фенер с вълшебна химикалка, точно както чаровна фея лее цвете!Крилата на феята са украсени с множество светлини, които ще ги направят такива старомоден в градината си!Не пропускайте тези прекрасни слънчеви декоративни осветителни тела. ✨ Осветление поливане със слънчева енергия - Тази пропие лейка ще се превърне в приятно допълнение за оформяне на градина, двор и улица.Осветление чрез метални листове с куха нишка във формата на цвете изглежда неочаквано красиво, с режим на светкавицата гирляндные гирлянди фея излиза от поливане, а фея стои на дръжката, излъчващи постоянна светлина, да ви донесат фантастични усещания в градината, на двора, на тревата в двора през нощта. ? Идеална идея за подарък за фестивала - Тези ярки градински слънчева светлина е много популярен за декориране градина на открито.Освен това, той е идеален като невероятен подарък за вашата майка, съпруга, приятелка, приятел или любовник градина на различни празници, като Деня на майката, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, годишнина, Свети Валентин, Великден. ? Енергийна ефективност-външни непромокаеми на слънчева светлина могат да абсорбират слънчевата енергия през деня и автоматично да се включи през нощта, в продължение на 6-8 часа при пълно зареждане.Не се изисква инсталация или външно електричество, което е удобно и ви спестява разходите за енергия.Покритие, защитено от корозия и водоустойчив IP44 осигуряват дълготрайна работа в повечето метеорологични условия на открито. ? Широко приложение -Тази лейка с осветление за градината на слънчева батерия (с една кука за овчар) е добре за diy : поливане растения, лозя, растения в саксии, сватби, партита, улично маса, веранда, тераси, фестивал, изключително дворно изкуство, е подходящ за запълване на всяко открито пространство.

R

Продукти в категория