.

.

Bell + Howell Disk Светлини Соларни наземни светлини-Безжична автоматично включване/изключване на Слънчево градинско осветление на слънчевата пътека с 4 led светлини за тр?

Bell + Howell Disk Светлини Соларни наземни светлини-Безжична автоматично включване/изключване на Слънчево градинско осветление

BGN 7.40
Продукти

Украсете и защитете дома си с помощта на дискови тела Bell + HowellДискови осветителни тела - това е най-новото преносимо мощно външно осветление на слънчеви батерии.Сега можете да украсят своя собствен дом, без да плащат за това цяло състояние.Дискови тела не се нуждаят от кабели, те са много лесни за употреба : просто поставете на земята, и всичко е готово.Те са икономични, тъй като в тях се използва технология за преобразуване на светлината, която поглъща слънчевата енергия в батерии, преобразующих слънчевата енергия в електричество.Всеки дисков лампа съдържа сверхяркие светодиоди, чиито услуги повече от 10 години.Те е водоустойчив, дълготраен, изработени от неръждаема стомана и е достатъчно здрава, за него може да измине разстоянието от косачка.Те се включват при изключване на светлина, който ви дава 10 часа светлина и автоматично выключаются.Или вие можете ръчно да изключите или да ги включите.Не забравяйте, че можете да ги инсталирате на земята, да се определи с помощта на ленти с куки и вериги или да поставите на пода, за да даде своя дом на най-подходящия външен вид.Не си губете хиляда долара или повече, за създаване на красиви каскади светлина, просто използвайте дискови тела.МОЩНИ led външни лампи на слънчеви батерии. просто натиснете АПАРТАМЕНТ ДО ЗЕМЯТА, И ВСИЧКО е ГОТОВО.АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ДЕНЯ.ИЗРАБОТЕН е От НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ВОДОУСТОЙЧИВ ПЕЧАТА.ОТЛИЧЕН ЗА ТВЪРДИ ПОВЪРХНОСТИ И ВЕРТИКАЛНИ ПЛАНИНИ. дори ПОМАГА да се ИЗПЛАШИ НОЩНИ НАРУШИТЕЛИ.КОСАЧКА БЕЗОПАСНО.Метален корпус, устойчив на корозия.Осветите цели градини и алеи. 4 ъглови кола за стабилност воткнуты в земята. диаметър 4,5 инча е идеален за използване навсякъде в сайта. 10 часа пълна лекота.Не се нуждае от батерии или електричество. ✅【Лампа за КОМПЮТЪР със слънчева зареждане с Високо качество с висока скорост на пропускливост на светлина, прави светоотдачу диск е по-видоизменени. ✅【ВОДОУСТОЙЧИВ те са много лесни за употреба : просто поставете на земята, и всичко е готово.Те са икономични, тъй като в тях се използва технология за преобразуване на светлината, която поглъща слънчевата енергия в батерии, преобразующих слънчевата енергия в електричество.

R

Продукти в категория