.

.

JenPen 4 бр. Подаръци за Булката, Халат за Булката, Булчински Чехли, Сватбената Чанта с Клип под формата на Нокът, Холщовая чанта-Тоут, Халат за баня с Кристали, Чехли за ?

JenPen 4 бр. Подаръци за Булката, Халат за Булката, Булчински Чехли, Сватбената Чанта с Клип под формата на Нокът, Холщовая чанта-Тоут,

BGN 1.33
Продукти

PolyesterЗакопчалката на вратовръзка.Сватбени аксесоари за сватба : подаръци за булката включват 1 бр. бял халат за булката, 1 чифт тапочек за булката, 1 бр. сватбената чанта и 1 бр. щипки за коса с кристали за булката - пълна аксесоари за вашата сватба услуги, партита, достатъчно, за да отговори на вашите нужди за използване.Надежден материал : булчинската рокля на булката основно изработено от сатен и е украсена с надписи от страз, лесно и дышащее; кецове използва плюшено материал от полиестер, мек и удобен; Чантата е в основата е изработена от futon платна, надеждни за използване; А шнола за коса е изработена от акрил и страз, подходящ за гъсти и тънки косми.Един размер подходящ за повечето от : сватбени чехли за деня на сватбата са подходящи за повечето жени; Сватбената чанта е достатъчно голяма, за да побере вашите сватбени аксесоари, като аксесоари за душ, козметика, аксесоари за коса, хавлии, обувки и много други; Тези сватбени аксесоари удобен за носене.Изискан дизайн на : аксесоари за булката в сватбения ден са украсени с надписи [правя], [невеста] и с други думи, давайки на всички да разберат, че вие сте булката, изискана и красива, фина изработка и изтънчен дизайн, която показва вашата елегантност.Идеален и сладък подарък : можете да изпратите подаръци за моминско парти за булката членовете на вашето семейство, приятели и роднини, подаръци за младоженци, подаръци за моминско парти, подарък за годеж, подарък за меден месец и още много други, които показват своята грижа.Характеристики : Сватбени аксесоари могат да се използват в различни случаи, като ден, сватба, булчински душ, моминско парти, годеж, предложение за брак, меден месец и така нататък, което ще ви позволи да бъдат по-очарователна.Подарък за булчински душ имат стилен и класически цвят, ще се превърнат в практични и красиви аксесоари за вашата сватба, лесно се облича и да стреля. Технически характеристики : Основен материал : Халат : атлас, с кристали Чехли : полиестер плюшен чанта : памучен холщовая шнола за коса : с кристали и акрил Цвят : многоцветен Размер : един размер на Помещение включва : 1 х къси сатенени халати за булки 1 двойка тапочек-слайд 1 х сватбената чанта, 1 х скоба за нокти на булката Бележки : Измерване на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.

R

Продукти в категория