.

.

универсални етикети 3pk egrips1 x 2 Black Sparkle за мобилни телефони, дистанционни управления, преносими устройства, не е за страничните страни на телефона или извити повърхн?

универсални етикети 3pk egrips1 x 2 Black Sparkle за мобилни телефони, дистанционни управления, преносими устройства, не е за страничните

BGN 2.33
Продукти

Не е магнитна и не е лепкаваСигурно се съхранява на сухи повърхности.Предпазва от разрушителните падане.Подобрява работата на една ръка.Лесно се почиства с влажна кърпа.Високо-производителни гуми за вашите високопроизводителни устройства!Мобилни телефони и много от техните защитни покривала наистина хлъзгави. Обшивка egrips'и придава на телефона или от вашия защитному чехлу впечатляващи тактилни усещания.Това прави по-лесно боравене с телефона и да го запазите в ръцете си.Осигурява много по-добър сцепление при изпращане на текстови съобщения, особено с една ръка! патентован едгірѕсиликоновый ще с назъбвания има изключително висок коефициент на триене, предотвратяване на подхлъзване на вашите притурки на автомобилните седалки, централно игрови конзоли, столешницам, работни маси, и т. Технология едгірѕзащитный силиконов материал, подобен на гекон, противоскользящий, който решава хлъзгави ситуации у дома, в офиса, в кола, лодка, самолет.земя, въздух и море! материал едгірѕявляется мек расходуемым эластомером, който при боравене може да осигури месеци работа.Както и в случая с високо ефективна гуми, колкото повече триене, толкова по-бързо се износва.Поради своята мекота тя е изложена на повреди при выдалбливании, царапании или прекомерно триене.Надеваемое устройство egrips skin, оборудвано в тясната седалка и джобовете си, за да се ускори нормално износване и може да повреди изделието.Произведено в САЩ.

R

Продукти в категория