.

.

Набор от шестоъгълни гири GDD, Гумирани Дъмбели, Използвани за силови тренировки, отслабване, фитнес оборудване за фитнес и жилищни помещения (Размер: 10 кг)

Набор от шестоъгълни гири GDD, Гумирани Дъмбели, Използвани за силови тренировки, отслабване, фитнес оборудване за фитнес и жилищни

BGN 3.33
Продукти

★ Шестоъгълник завършва гумена обвивка помагат за предотвратяване на пързалка и допринасят за съхранението на място ★ Силовата тренировка може да ви помогне за увеличаване на мускулната сила. ★ Може да тренирате всички основни мускулни групи - на ръцете, на гърдите към гърба, до гръбначния стълб и краката. ★ Екологично чист и вкус, безопасен за употреба, лесен за поддръжка, не трябва да се притеснявате за ръжда!. ★ 1 чифт дъмбели с тегло 10 кг. Единния 5 кг, е идеален за силови и други тренировки. -В наши дни трудно да се намери време, за да отиде на урок по физическо възпитание.С този домашен тренажером ще си спестите много време, при запазване на желаните резултати.Няма извинение за това, че в първия ден на фитнес ще държат в ръцете, с тегло!Характеристики на 100% чисто нов и високо качество.Количество : 2Материал : стомана Приложими сценарии : семеен фитнес, фитнес-клуб.Няма нищо по-добро, отколкото дъмбели-Подобряват здравето на сърдечно-съдовата система-за Увеличаване на мускулна маса-Изгаря калории, за сметка на увеличаване на честотата на сърдечните съкращения-за Увеличаване на плътността на костите и намалява риска от фрактури-Подобряват издръжливостта мышец1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт 2. Този продукт е автентичен.Поради технологията на снимане, осветление на дисплея и други причини полученият продукт може да се различават от изображението.Моля, обърнете се към самия продукту3. След покупката, ако имате някакви въпроси, можете да ни пишете, ние ще ви предоставим професионална и задоволителни решения.

R

Продукти в категория