.

.

Метални Закачалки Cabilock, Метални Стелажи, Метални Закачалки, Мулти-Закачалка, 10 бр., Мулти-Скоби, Поставки за дрехи от Неръждаема Стомана, Метални Случайни Колчета, М?

Метални Закачалки Cabilock, Метални Стелажи, Метални Закачалки, Мулти-Закачалка, 10 бр., Мулти-Скоби, Поставки за дрехи от Неръждаема Стомана,

BGN 3.61
Продукти

Дръжте затворени пакети, кухненски кърпи вътре, сортиране и упорядочивайте поща за броени минутиМетални скоби с винилпластиковым покритие.Предпазва дрехите по-добре от дървени и пластмасови дрехи, без да оставят следи, държи на хартия заедно.Може да се използва за закачане на дрехи и други цели.Маркиране на страницата си в книга, съобщения, където можете да ги видите и много други.Дръжте затворени пакети, кухненски кърпи вътре, сортиране и упорядочивайте поща за броени минути.Метални скоби с винилпластиковым покритие.Предпазва дрехите по-добре от дървени и пластмасови дрехи, без да оставят следи, държи на хартия заедно.Може да се използва за закачане на дрехи и други цели.Маркиране на страницата си в книга, съобщения, където можете да ги видите и много други.Пратката включва 1 * 10 бр. Мультиметаллические скоби от неръждаема стомана, държачи за колчета (случаен цвят) Характеристики - Цвят : Телени скоби с различен цвят, клечки за дрехи за дрехи. - Материал : Метални скоби.7 см Метални скоби притежатели. - Маркиране на страницата си в книга, съобщения, където можете да ги видите и други мультиклипы. - Метални скоби с винилопластиковым покритие, държачи за колчета за дрехи. - Може да се използва за закачане на дрехи и други цели. - Пази дрехите си по-добре, отколкото дрехи от дърво и пластмаса, без да оставят следи, държи на хартия заедно. - Дръжте затворени пакети, кухненски кърпи вътре, сортиране и упорядочивайте поща за броени минути.Информация за стоки С негова помощ може да се съхранява съобщения, документи или пакети от пари.Тези скоби може да се използва почти за всичко.Този продукт е комплект от 10 бр. от титулярите с няколко скоби, които са изработени от метални материали, не е приятна форма, но също така са устойчиви на вода и дъжд.

R

Продукти в категория