.

.

Cabilock Детски играчки Набор от мрежа за меки играчки и Подвижни Хамак за домашни любимци с участието Кътче на животно с размерите на хх см, Бял Кабел за мрежата, Еласт?

Cabilock Детски играчки Набор от мрежа за меки играчки и Подвижни Хамак за домашни любимци с участието Кътче на животно с размерите

BGN 0.33
Продукти

Изработен от дакрона, той изглежда ультрасовременным и удобноРазличен от традиционния начин за съхранение на едновременно показване и упорядочиванием играчки.По-ефективно спестяване на място и не изисква големи разходи.Не е необходимо монтиране на керамични място, перфектното решение за съхранение във всяко помещение.Пакетът включва 1 x играчка хамак Особености - Произведен от дакрона, той се чувства ултра и комфортно. - Цвят : бял - Материал : лавсан - Не е необходимо да инсталирате на керамично място, перфектното решение за съхранение във всяка стая. - По-ефективно спестяване на място и не изисква големи разходи. - Размер : 120x808x0 см - Различен от традиционния начин за съхранение на едновременно показване и упорядочиванием играчки.Описание на стоката, Той е еластичен, е трудно да се прекъсне, така че в него може да се побере наведнъж много меки играчки.Описание на Този набор от меки хамаци представлява тънка мрежа с висящи куки.Гоблени лесно се монтират и свалят от стената.Той разчита на висящи на куки, които трябва да се разпъне за запазване на напрежение, а така също се различава добра съемностью.

R

Продукти в категория