.

.

Ъглова Въздушна Опесъчаване машина BaiNuo 2-Инчов Мини-Отрезной инструмент капацитет от 15 000 об/мин, с 2-инчов Шлифовальным кръг, за шлайфане на метал, облекчаване на че?

Ъглова Въздушна Опесъчаване машина BaiNuo 2-Инчов Мини-Отрезной инструмент капацитет от 15 000 об/мин, с 2-инчов Шлифовальным

BGN 33.99
Продукти

?【Мини корпус】 ъглошлайф с честота на въртене 15 000 об/ мин и има лек корпус, солидна конструкция, лесно се режат, той е стабилен в работата и да я лесно се разклаща ?【ЗАЩИТНА МАСКА】Инструмент за изключване на въздуха е оборудван 57-миллиметровым наполовина затворен метален щит, който да е лесно деформиран и предотвратява разлет искри. ?【ОПТИМИЗИРАН дизайн на】 Пневматична машина за опесъчаване притискателния ключ, работещи с един бутон, лекота на работа; порести ауспух отзад, за бързо отвеждане на топлината, удължава живота на механизма; гума устойчива на плъзгане дръжка, красива, и я лесно се плъзга ръка. ?【2-инчов шлайфане кръг】 50-мм дисков шлайфане кръг, висока твърдост, устойчива на износване и издръжлив; благодарение на компактен ръчен wheelhead кола под прав ъгъл той осигурява гъвкавост в малко пространство. ?【ПРИЛАГАНЕТО на】 Подходящ за корабостроенето, строителни площадки, монтаж на врати, обработка на камък, фабрики за производство на стоманени конструкции и др; с негова помощ можете да изтривате разменяйте, шлифован долната повърхност на боя, шлифован метални форми, правене на фаска с механични детайли и т., Компактен и лек.Универсален : предназначен за шлифоване и рязане.Пълен защитен кожух на 180°.Странични ауспух. капацитетът на колелата 2 инча (50 мм).Адаптер за прекъсване на колело инструмента включени в комплекта.Въздушно ъглошлайф с мощен мотор и свободна честота на въртене 15 000 об/мин и тази за опесъчаване машина осигурява ефективно шлайфане в трудно достъпни места.Шлайфане кръг може лесно да се инсталира / свали с предоставения на гаечен ключ.Защитен екран, за да се предотврати пръскане на искър, е безопасна за употреба.Лесно регулиране на скоростта, нескользящая дръжка, удобен захват.На входящия въздух е оборудван с предварително покритие на екрана, а също така е топливозаправщиком. Изработена от корпус от алуминиева сплав, тази пневматична машина за опесъчаване е здрав, но лек, ергономичен дизайн, удобството на управление и лекота на експлоатация.

R

Продукти в категория