.

.

Лопатка за пиклбола Hikeen, Комплект ракети за пиклбола от 2, 4 топки за пиклбола, 1 чанта за пиклбола, 2 леки голдън Ретривър за пиклбола, Графитовая гребло за Пиклбола | ?

Лопатка за пиклбола Hikeen, Комплект ракети за пиклбола от 2, 4 топки за пиклбола, 1 чанта за пиклбола, 2 леки голдън Ретривър за пиклбола,

BGN 25.79
Продукти

?????????? ??????? ??? ?? 2 - 9 в комплекта 1 солянка, включително раница-тоут, за да го носят! 2 ракети за мариноване топки, 2 на топка за мариноване на открито и 2 на топка за мариноване на закрито, 2 леки топка за мариноване ретривъриТова е универсален набор от pickle топка, която съдържа всичко необходимо за игра. ????????? ??????? ???????? ?????????? ?????? - Ракета за пиклбола са чудесен ъпгрейд.Благодарение на клетъчни графитовой структура да се постигне приятен на въртене много по-лесно, отколкото при използване на дървени остриета.Той е лек, има солидна удобна ръкохватка и добър баланс, което улеснява управлението на. ? ?????????? ??????? ?? ?????? ???? ??? ????????? ???????? - На площ от фибростъкло е твърда, с мек слой и осигурява силен отскок без вибрации.Начинаещ играч, благодарение на конструкция от фибростъкло много по-лесно да се постигне добра възвръщаемост при силни натъртвания и с тяхна помощ, отколкото с дървени лопатки, и те се оказаха много трайни. ???? ???? ??? ??????? ??? ???? ???? - Дръжки плешки за пиклбола опаковани, и ги е много удобен за хващане.Той ultralight с много здрава дръжка - на острието не выскальзывают от ръцете и не се плъзгат от пот. 2 ??? ??????? & 2 ??? ??????? ?????????? ????? - Топките са стандартни топки за мариноване, тези топки, за мариноване са много добре изработени и се предлагат с 2 жълти външни топки (X-40) и 2 зелени вътрешни топки (X-26).Те са здрави и добре поддържани формата.Ярки цветове за лесна видимост. ??????? ???????? ?? ???????????? ?????????? ??? - Това е една отлична игра, за да просто да се забавлявате, независимо от таланта и на възраст, и тя е подходяща за начинаещи и опитни играчи на средно ниво.Те са универсални, подходящи за закрити кортове и за добра компания, състояла се заедно, за да играят на открито.Не оказва влияние върху усещането за гребло.Добро абсорбиране и адхезия.Идеално при проблеми с гърба, като например проблеми с дискове, и не трябва толкова силно да се наведе.Тази на плешката силно "скача" от своята повърхност, така че топката се движи по-далеч с по-малко усилия.Дръжките са ергономични, има удобен захват и лекота.Увити добър материал.Мека дръжка осигурява ми е по-контролирано захват.

R

Продукти в категория