.

.

Слушалки STOBOK Слушалки USB c Слушалки Безжични Слушалки USB Слушалки с микрофон С Шумопотискане Слушалките с Шумопотискане Детска Слушалки USB леки Слушалки за КОМПЮТЪ?

Слушалки STOBOK Слушалки USB c Слушалки Безжични Слушалки USB Слушалки с микрофон С Шумопотискане Слушалките с Шумопотискане Детска Слушалки

BGN 8.39
Продукти

Жични слушалките с шумопотискане : Добре полирани и няма да навредят на вашите ръце приСлушалки за лаптоп : висока яснота на гласа.Офис кабелни слушалки : Прост и щедър външен дизайн.Слушалки за call center : Изработени от висококачествени материали, износостойкая и подходяща за работа в рамките на определен период от време.USB офис микрофон : Изработен е от здрав материал.Осъществяване на списък 1 х слушалки за обслужване на клиенти (USB + кабелна управление настройка) Функции-Материал : Слушалки с микрофон от изкуствена кожа Размер : 16,50 X14,00 X4,00 см / 6,48 X5,50 X1 Една ушна слушалки. -Цвят : черен Слушалки за обслужване на клиенти по телефона - Лека и компактна, лесна и бърза за използване компютърни слушалки. - Най-лесният и щедър външния вид на USB слушалки. - Широк спектър от приложения, което е от полза за повишаване на ефективността на работата на практикуващи телефонна връзка жични слушалките с шумопотискане. - Добре полирани и няма да навреди на ръцете при използване на леки слушалки за КОМПЮТЪР. - Изработени от трайни материали, USB слушалки за обслужване на клиенти.Описание Товарагарнитуры за телефонно обслужване на клиенти Този продукт представлява слушалки за обслужване на клиенти, направени от висококачествени материали, за да може той да ви служи дълги години.Компютърна стерео слушалки - избор за приятели.стерео слушалки от кабелна материал, който може да осигури тяхната издръжливост и практичност. микрофон за лаптоп, Предназначен за офис употреба.

R

Продукти в категория