.

.

24-инчов сверхпрочный кратък каишка Hyhug Pets с удобна дръжка и лесно зажимным каишка от авиационен алуминий - за ежедневни разходки и тренировки на кучета големи и сре?

24-инчов сверхпрочный кратък каишка Hyhug Pets с удобна дръжка и лесно зажимным каишка от авиационен алуминий - за ежедневни разходки

BGN 2.67
Продукти

Дължина 24 инча е идеален за затваряне и не боли при силен натяженииМного е добър за учене на правилната техника на ходене.Изключително лека скоба от авиационен алуминий с повишена здравина винтовым ключалка. (Същият тип скоба, която защитава живота катерачи. Дължина 24 инча x широчина 1 инча, 100% импортна найлон като суровина, сверхпрочный, здрав, обикновен, мек каишка.Този двуслойни пътен кратък тренировъчен каишка представлява едно парче продукт.Подходящ защитен яка за мартингейл (B092 V1 HH2 R) продава се отделно.Качеството ни е гарантирано.Ако не сте 100% доволни от продукт, ние ще осигурим за обслужване на клиенти, връщане на парите или нов продукт.Това е невероятно добре направен кратък каишка.Дръжката е мека и много удобна.Ако вие питате : "какво да правя с толкова къса каишка с дължина 24 инча?" - виждам два различни приложения за това каишка. когато сте на най-натоварените тротоарите и улиците, обикновен 6-крак каишка, не е необходимо и дори може да бъде опасно.Този кратък каишка задържа кучето си точно там, където искате - близо до вас.Той е издръжлив и удобен и е идеален за този сценарий. Конна обучение - Може би обучение в послушание или подвижност и ви е нужен кратък каишка, за който можете просто да вземете, когато е необходимо.В този случай този повод щеше да е страхотна, ако имате куче е по-голям.По този повод се използва карабинер изработен от "леки авиационен алуминий", които също издържат на силно натягивание.

R

Продукти в категория