.

.

Saviland 42 бр. Комплект Огледално Хромирана Прах за нокти - Метална Холограма Хромирани Прах за Нокти Черен Син Сребърен и Златен Огледално Ноктите Aurora Хром Прах за нок?

Saviland 42 бр. Комплект Огледално Хромирана Прах за нокти - Метална Холограма Хромирани Прах за Нокти Черен Син Сребърен и Златен

BGN 1.67
Продукти

Този комплект съдържа 2 броя : комплект хромирани прах за нокти 1 * 36шт и набор от хромирани прах за нокти aurora 1 * 6шт, губчатые пръчки в комплектПодходящ е за нанасяне върху U-форма на гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, изкуствени нокти за създаване на специален и уникален ефект многозеркального хром или 3 D дизайн на ноктите с помощта на гелове за нокти или бижута за нокти.Ультратонкая захар, гладка, без усещане частици, така че можете да създадете своя изискан дизайн нокти с невероятен огледален ефект.При правилно използване на огледален прах за нокти може да запази блясъка на повърхността на ноктите си повече от 28 дни.Гел основа с различни цветове ще даде различен действителният ефект.Освен това, наслояване на прах за нокти различни цветове и форми могат да нийл-арту невероятни ефекти.На Вас може да се използва за създаване на мехурчета, водна вълна, шарки под формата на раковини и т. За всички въпроси или проблеми, свързани с този набор от хромирани прах, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ? Набор от хромирани прах 36 цвята - Комплект хромирани прах Saviland съдържа 36 бр. прах за нокти (36 бр. губчатых пръчки в комплекта), която съдържа 3 цвята "русалка" и 3 лазерни цветове, които могат да се смесват и вземете по ваш вкус.Независимо от това, колко авангардным и уникален, е вашият дизайн на ноктите, този набор от прах за нокти-арт ще ви предостави богат избор.

R

Продукти в категория