.

.

Слънцезащитен маточната козирка, A-SAFETY, Защита от слънцето, на шията с светоотражающей ивица и добре видима конструкция от полиэстеровой плат за шлемове /шлем (флуо?

Слънцезащитен маточната козирка, A-SAFETY, Защита от слънцето, на шията с светоотражающей ивица и добре видима конструкция от полиэстеровой

BGN 4.33
Продукти

★ A-СИГУРНОСТТА на Работа на строителната площадка може да доведе до някои малки или големи аварииТози козирка за каска е в ярка неоново-жълт цвят със светоотражающей кант, за да се отделят от вас и да ви осигури надеждна видимост.Солнцезащитная вафен е предназначена да ви предпази от рязкото слънчева светлина по време на работа на строителни обекти.По-ефективно да работят в сянка, осигуряването на сенника, без усещането за прегряване. ★ ПЛАТ : е Изработена от плетиво тъкани с тегло 120 грама, светлоотразителни ленти с висока светоотражающей възможност с термопринтом. ★ Характеристики : Мрежа спуснати полета, висока видимост, здрав, множество, дишаща, силно отразяващи, регулируемо, лека, лесно переносимая, сгъваема. ★ ЦВЯТ на Свободен размер, подходящи за повечето каск.За БЕЗОПАСНОСТТА ❶ Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт.Ние ще ви помогнем с всички сили. Всеки продукт A-SAFETY включва връщане на парите в рамките на 30 дни, гаранция 24 месеца и приятелско обслужване на клиенти 24/7.

R

Продукти в категория