.

.

Лепенки Skin Grip CGM за Freestyle Libre (20 броя в пакет), Водоустойчива и предпазват от изпотяване в продължение на 10-14 дни, Предварително нарязани на тиксо, постоянна защита от ?

Лепенки Skin Grip CGM за Freestyle Libre (20 броя в пакет), Водоустойчива и предпазват от изпотяване в продължение на 10-14 дни,

BGN 14.16
Продукти

? СРОКЪТ на ДЕЙСТВИЕ на 10-14 ДНИ : Нашият лепкав пластир glucose monitor CGM надеждно предпазва вашето устройство на кожата и удължава живота му, без да води до това, че той пада или свободно висящиПроектиран, за да издържат на външно въздействие и физическа сила, нашият диабетический помощ е проектирана за експлоатационен период от 10 до 14 дни.Това работи дори и по време на плуване, вземане на душ или редовни физически упражнения.Без подходящи грижи и небрежна употреба нашата помощ CGM все още може да продължи 5-7 дни.СЪВМЕСТИМ С : Abbott Freestyle Libre, minimed, t : slim, инсулиновыми помпами, инфузионными комплекта. ? ВОДОУСТОЙЧИВОСТ и ЗАЩИТА от изпотяване : Нашите комплекти за инфузия премиум-клас или сетивни седалките Freestyle Libre са изработени от 100% медицински вискоза, не съдържаща латекс, цинков оксид и е хипоалергичен. Чувствителен на допир подплата CGM, оборудвани с технологията за бързо сушене, водоустойчив и не попиват потта, предпазват вашия предавател от увреждане от влага.Нашите лепенки CGM работят отлично при всякакви метеорологични условия. ? ПОДХОДЯЩИ ЗА КОЖАТА : Мека подплата diabetic Infusion set overpatch удобни и дишащи, което я прави подходяща за всички типове кожа.Нашите потребители не са имали дразнене, сърбеж или дискомфорт при използване на нашите band-спин.Кажете сбогом на ежедневните хлопотами, облечен в нашия диабетический помощ на върха на устройството предавател инфузионного набиране за да се гарантира безпроблемна работа. ?? ГЪВКАВО и безпроблемно ИЗПОЛЗВАНЕ : Нашият лепкав пластир с гъвкав набор за инфузия лесно отклеивается и се прилага.Тези петна първоначално са разделени в 4 части за лесно и безпроблемно прилагане.За постигане на най-добри резултати от лечение на кожата адгезивным бариера разтвор, като Skin Так, и ги помощ сухи, когато се намокри.Това ви гарантира максимален комфорт и сигурно сцепление.Ние препоръчваме да се изчака не по-малко от 1 час преди каквато и да е физическа активност. ✅ РЕГИСТРИРАН на FDA : Диабет лепенки Skin Grip са произведени в предприятието на регистрирания FDA, и идват от Солт Лейк Сити, щата Юта.Водете активен начин на живот с помощта на нашите силни диабет band-спин и защитени предавател инфузионного набиране, без да се притеснявате, че той може да отвалиться.Нашите самозалепващи се лепенки позволяват да работим усърдно и да играе, без това да повлияе на анализ на захарта в кръвта.Освен това, вие получавате 100% гаранция за връщане на парите. ? СРОКЪТ на ДЕЙСТВИЕ на 10-14 ДНИ : Нашият лепкав пластир glucose monitor CGM надеждно предпазва вашето устройство на кожата и удължава живота му, без да води до това, че той пада или свободно висящи.Проектиран, за да издържат на външно въздействие и физическа сила, нашият диабетический помощ е проектирана за експлоатационен период от 10 до 14 дни.Това работи дори и по време на плуване, вземане на душ или редовни физически упражнения.Без подходящи грижи и небрежна употреба нашата помощ CGM все още може да продължи 5-7 дни.

R

Продукти в категория