.

.

Филтър на Телескопа SVBONY, Лунен Филтър, Филтър UHC, Окуляр Астрономически Телескоп, 1,25 Лунен Филтър за Наблюдения на Луната и Планетите, Универсален Адаптер За мобиле?

Филтър на Телескопа SVBONY, Лунен Филтър, Филтър UHC, Окуляр Астрономически Телескоп, 1,25 Лунен Филтър за Наблюдения на Луната и

BGN 28.21
Продукти

Филтър moon and skyglow 1,25" - това е многолентови филтър, който предава най-висок процент на светлината във визуалния спектър; филтър увеличава контраста при наблюдение на ярки обекти, включително Луната и планетитеФилтър ефективно филтрира селективен дължини на вълните на натрий е ниско налягане и други изкуствени източници, използвани обикновено в уличном осветление; въпреки че това не е филтър за мъглявини, той подобрява преглед обекти на дълбоко небе, увеличаване на контраста на тези обекти на фона на небето.Филтри UHC или филтри за намаляване на светлинното замърсяване са предназначени за избирателно намаляване на пропускливост на светлина с определени дължини на вълните, особено тези, които са създадени изкуствено осветление.Фон на небето по-тъмна; и контраст емисионни мъглявини значително подобрени; идеалният филтър за гледане на мъглявини със светло замърсяване на небето; или за подобряване на контраста мъглявини с парцели тъмно небе.Корпус от алуминиева сплав; трайни и лесни; стяга за вашия телефон изработен е от пластмаса с висока якост PA и е оборудван с регулируем механизъм за заключване с помощта на стоманени болта, а не система. 1,25 "moon and skyglow filter - многолентови филтър, който предава най-висок процент на светлината във визуалния спектър; филтър увеличава контраста при спазване на по-ярки обекти, включително Луната и планетите. 1,25"moon and skyglow filter - многолентови филтър, който предава най-висок процент на светлината във визуалния спектър; филтър увеличава контраста при спазване на по-ярки обекти, включително Луната и планетите.Окуляр астрономически телескоп Svbony 1.25"Лунен филтър за наблюдения на Луна и планети Характеристики : 1. Лунен филтър SVBONY 1.25 " за фокусиращ телескоп 2. Висококачествена метална дограма и стъклена леща 3. Подходящ за окуляров стандартен размер 1.25 " и аксесоари 4. Има в красивия анодированном корпус 5. Филтър притежава мек ефект на затъмняване на фона на нощното небе, така че по-слабите обекти по-ясно видими на фона на черноты на космоса.

R

Продукти в категория