.

.

Прибиращ се Закачалка за дрехи - Барабани за кабинет-купе, Прибиращ се Закачалка за дрехи с буферна система, Бял двутактов шкаф-органайзер За съхранение, Подвесная ?

Прибиращ се Закачалка за дрехи - Барабани за кабинет-купе, Прибиращ се Закачалка за дрехи с буферна система, Бял двутактов шкаф-органайзер

BGN 2.33
Продукти

【Висококачествени материали】 Тази закачалка за гардероб изработен от висококачествена неръждаема стомана 201, на основата на ABS-пластмаса и пластмасови химикалки, тя издръжлив и лесен за почистване, благодарение на въздушна буферна система ръкохватка се издига плавно 【Сверхнагруженность】 Максимална товароподемност е 35 кг, дори ако излизаш много дрехи, тя все още остава стабилна / гладка в процеса на издърпване, а инсталиране на здрава, сигурна и надеждна. 【Съхранение голям капацитет】 Прибиращ се закачалка за панталони позволява разумно използване на пространството за съхранение на здрав и чист, и му е по-лесно да извадите от пръв поглед. 【Богат на функции закачалка за дрехи】 Това подвесная закачалка за многофункционално гардероб.Не само за закачане на дрехи, но и за съхранение на вратовръзки, шалове, ръкавици, чорапи, шапки и много други.Този рафтове за съхранение осигурява удобство и лесен достъп, което спестява място в гардероба. 【Празничен подарък】 Вдигане на щанги-закачалки за панталони са идеални подаръци за жени, съпруги и майки.Идеален за дома, баня, салон за красота, магазин, офис и тоалетна масичка. ☀【Вас все още притеснен малък гардероб?Все още притеснен за нещо, което не можете да намерите дрехи, които искате да облечете?☀【Използвайте нашата слайд-изложени закачалка за кабинет, може да се използва не само като закачалка за дрехи за гардероба си, но и като организатор за вратовръзки, шалове, ръкавици, чорапи, шапки, закачалки и т. Спестете място в гардероба.☀【Алуминиева употреба за дрехи с ограничител на амортисьорите, забавянето на буфер и самовсасыванием, а на участък се случва тихо и плавно.☀【Параметри на продукта : Име : Разтегателен закачалка за дрехи/Регулируем закачалка за дрехи в килера/прибиращ се закачалка Материал : неръждаема стомана, ABS-пластмаса, алуминиева сплав Товар : 30 кг Цвят : бял Дължина : 358 мм/14,1 инча, 456 мм/18 инча Начин на инсталация : подвесная установкаприменяемые случаи : шкаф за спалня, гардероб☀【Предимство : Вертикално подвешивание, за да пести място в шкафа.Идеален за малки помещения, общежития колежи и апартаменти с ограничено пространство. Сортиране на дрехи и можете да поддържате гардероба е в ред.

R

Продукти в категория