.

.

Рокли NDVYXX за Жени 2022 Рокля с Трапецовидна Форма, с Хубав Принтом във формата на Сърце, Дълги Ръкави и V-образно деколте, Ежедневна Рокля с Назъбени Ръбове и Висока Та?

Рокли NDVYXX за Жени 2022 Рокля с Трапецовидна Форма, с Хубав Принтом във формата на Сърце, Дълги Ръкави и V-образно деколте,

BGN 3.33
Продукти

Материал : памук и полиестер, ?? Моля, проверете таблицата размери на снимката, а не на таблицата размери, преди пускането на поръчката (Ако вие нямате представа за таблицата с размери, моля, изберете един или два размера по-голям от обикновено).Издърпайте закопчалка.Само ръчно пране. ♥ ♥ ♥ Качество - това е нашата култура. Кликнете върху името на магазин "NDVYXX" върху името или въведете "NDVYXX" в лентата за търсене, за да видите повече качествени дрехи.Вашето удовлетворение е отношението, което ние постигаме. ♥ ♥ ♥ Уникален дизайн : Vneck swing рокля с колан, има много красиви модели, като снежни човеци, Дядо Коледа, елени и така нататък. ♥ ♥ ♥ Забележка : Преди пускането на поръчката, моля, изберете размер в описанието на продукта, а не в таблицата размери (този модел на азиатския размер, ние силно ви препоръчваме да се купи в по-голям размер, отколкото обикновено носят. ♥ ♥ ♥ Гъвкавост : Вие можете да съчетаете жилетка с удобни зимни рокли за жени.Отличен за Коледната сватба на Деня на Свети Валентин, шаферките, коктейльной парти, рожден Ден, на работа, на почивка, чай, вечеря, юбилей, тематични партита и ежедневни ежедневие. ♥ ♥ ♥ За обслужване на клиенти : За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ви обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас и да предложи задоволително решение.Материал : памук и полиестер, ?? Моля, проверете таблицата размери на снимката, а не на таблицата размери, преди пускането на поръчката. (Ако вие нямате представа за таблицата с размери, моля, изберете един или два размера по-голям от обикновено).Издърпайте закопчалка.Само ръчно пране. ♥ ♥ ♥ Качество - това е нашата култура. Кликнете върху името на магазин "NDVYXX" върху името или въведете "NDVYXX" в лентата за търсене, за да видите повече качествени дрехи.Вашето удовлетворение е отношението, което ние постигаме. ♥ ♥ ♥ Уникален дизайн : Vneck swing рокля с колан, има много красиви модели, като снежни човеци, Дядо Коледа, елени и така нататък. ♥ ♥ ♥ Забележка : Преди пускането на поръчката, моля, изберете размер в описанието на продукта, а не в таблицата размери (този модел на азиатския размер, ние силно ви препоръчваме да се купи в по-голям размер, отколкото обикновено носят.

R

Продукти в категория