.

.

Почистете и залепете облицовочную плочки, Лепило Облицовочную Тухлена плочки за Кухня, за Баня, Печки, камини, кемпера от бежов камък (12 x12, 10 листа)

Почистете и залепете облицовочную плочки, Лепило Облицовочную Тухлена плочки за Кухня, за Баня, Печки, камини, кемпера от бежов камък (12

BGN 25.05
Продукти

Ако имате плочки за гърба, която не ви харесва, OYASIMI peel and stick backsplash придава свеж елемент на дизайна, който наистина може да трансформира цялата стая! √ Силна адхезия : по-трайно лепило за основи от обичайната vinyl плочки, не само здраво залепен към множество елементи от гладко реалистична текстура камък на избор. √Водоустойчив топлоустойчиви, широко използвани за печка или камина, изработена от лесно миещи и водонепропускливи материали, предпазват от масло или сос, грижа се състои в това просто да избършете ги с влажна кърпа. √ Лесни за направи си сам : Супер лесна инсталация и за всеки, който умее да се насладите на ножица!Просто нарезаете по размер, отдаване под наем на скеле и изпращате я към стената.Ако имате плочки за гърба, която не ви харесва, OYASIMI peel and stick backsplash придава свеж елемент на дизайна, който наистина може да трансформира цялата стая!. √ Силна адхезия : по-трайно лепило за основи от обичайната vinyl плочки, не само здраво залепен към множество елементи от гладко реалистична текстура камък на избор. √Водоустойчив топлоустойчиви, широко използвани за печка или камина, изработена от лесно миещи и водонепропускливи материали, предпазват от масло или сос, грижа се състои в това просто да избършете ги с влажна кърпа. √ Лесни за направи си сам : Супер лесна инсталация и за всеки, който умее да се насладите на ножица!Просто нарезаете по размер, отдаване под наем на скеле и изпращате я към стената.

R

Продукти в категория