.

.

Клиновой анкерни болтове Horiznext 1/4 x 2-1/4, само за цимент и бетон, поцинковани винтове от въглеродна стомана и стопорные болтове (10 бр)

Клиновой анкерни болтове Horiznext 1/4 x 2-1/4, само за цимент и бетон, поцинковани винтове от въглеродна стомана и стопорные

BGN 4.80
Продукти

➤Е изработен от въглеродна стомана, сверхпрочный, издръжлив ➤Дължина на котвата : 1/4 x 2-1/4" инча. ➤Диаметъра на анкера : 1/4 инча. ➤Устойчивост на корозия - оцинкован. ➤ Е подходяща за използване само в БЕТОНА и никога не трябва да се използват като основа за блокове или тухли. ➤Е изработен от въглеродна стомана, сверхпрочный, издръжлив. ➤Дължина на котвата : 1/4 x 2-1/4" инча. ➤Диаметъра на анкера : 1/4 инча. ➤Устойчивост на корозия - оцинкован. ➤ Е подходяща за използване само в БЕТОНА и никога не трябва да се използват като основа за блокове или тухли.Диаметър на отвора /диаметър длета : За анкера се изисква, за да пробие дупка с диаметър 5/8 инча в основата на материала (само в бетона).Дупката трябва да бъде просверлено длето с твердосплавным фитил, на съответните стандарти ANSI и използван в перфораторе.Минимално Вграждане:Минимално заделывание анкера в бетон е 1-1/8".Така че анкерни болтове трябва да бъде инсталиран така, че да анкерни болтове е заглублен в бетон минимум 1-1/8 инча.

R

Продукти в категория