.

.

четка за руж e.l.f. Замазка, вегетариански инструмент за грим, безупречно нанася формула за замазка и сметана, създава ефект airbrushing 1 брой (опаковка от 1)

четка за руж e.l.f. Замазка, вегетариански инструмент за грим, безупречно нанася формула за замазка и сметана, създава ефект airbrushing

BGN 1.00
Продукти

СЪЗДАВА ЕФЕКТ AIRBRUSHING : Четка за руж ePutty лесно взима формула на крем и замазка за по-лесно нанасяне и умело растушевывания, а четината duo fiber създават ефект airbrushing.ЗА ФОРМУЛИ ЗАМАЗКА и СМЕТАНА : Тази конусни пискюл за руж е подходящ за нашите руж e.Putty, както и на други козметични средства, с кремави формули и осигурява хигиена за нанасяне на руж.ЗА ИЗГРАЖДАНЕ на ЦВЕТОВЕ : Пискюл за руж e.Putty помага да се прилага средства с множествена ефект или багажник за получаване на ярки разрушаване на цвят. 100% ВЕГАНСКАЯ и СИНТЕТИЧЕН КОСЪМ : Всички четки e. изработени от синтетични веганских влакна.Всички продукти e. на 100% не съдържа жестокост и са веганскими.За изграждане на цветове : тази коса помага да се прилага продукти за получаване на разпръснати вид или за създаване на ярки и разрушаване на цвят.Пискюл за руж, която лесно се взима формула на крем и замазка за по-лесно нанасяне и перушина, създавайки ефект на въздуха перушина.Входящите в състава му влакна duo помагат да се прилага продукти с множествена изглед или багажник за получаване на ярки поп цвят.

R

Продукти в категория