.

.

Кръгли Силиконови подложки за печене 8-инчов форма за торта, Храна, Антипригарный, Многократно Силикон подложка за печене на Хляб/Питки/Тестени изделия/Сладкарски ?

Кръгли Силиконови подложки за печене 8-инчов форма за торта, Храна, Антипригарный, Многократно Силикон подложка за печене на Хляб/Питки/Тестени

BGN 5.07
Продукти

【Висококачествени материали, отлична производителност】 Произведени от хранително-силикон и стекловолоконной окото, 8-инчов кръгли силиконови подложки за печене са подходящи за 8-инчов форми за торта, пружинящей форми, форми за хляб или 9-инчов противней за пицаАнтипригарный, нетоксичен, не съдържа BPA и безопасно за хранителни продукти!. 【ПОЛЕЗНО И УДОБНО】 Днес, все повече и повече хора предпочитат да спазвате диета или да поддържа физическата си форма, не от яденето на по-малко масло.Благодарение на силиконово коврикам за печене кръгла форма от the cooks' essentials тава за "бисквитки" или форма за печене повече не трябва да се смазват с кулинарни спреями, масла, с пергаментова хартия или алуминиево фолио.Използвайте кръгла силикон подложка за печене за всеки рецепта за торта, в която се изисква с пергамент хартия.И след правилното използване почти не остава лепкавост или пригоревших части, които трябва да лъсвам. 【ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ, ЗДРАВА И РАСТЯГИВАЮЩАЯСЯ ВЪТРЕШНАТА ЧАСТ на】 Тези кръгли силиконови подложки за печене с незалепващо покритие са изключително лесни за почистване.За почистване просто измийте в топла сапунена вода и я оставете да изсъхне или измийте в съдомиялна машина.От друга страна, те са достатъчно трайни, независимо от това, дали сте високо квалифициран специалист в печенето и поджаривании или не. 【Многоцелеви】 Този кръгла подложка за печене-вече е идеално за печене и печене на сладкиши, пица, тестени изделия, сладкиши, питки, джеллиролла, печени бисквити и т. Можете да го използвате като подложка за пържене / чаши, подложка за раскатки, подложки за форма за печене на кекс, сладкиши, пица или дори малък подложка за готвене панел и подложки за чинии. 【ЗДРАВ широка гама от сорта от -40 до 480 ° F. So , те са безопасни за микровълнова печка, фурна и фризера.Използвайте уверено.Ден на майката тези силиконови подложки за печене могат да станат необичаен подарък.Тези кръгли силиконови подложки премиум-клас имат широк спектър на приложение в домашни условия.За печене те са подходящи за кръгли форми за торти, форми пружинящей форми, форми за хляб, противням за пица, прессам за мексиканска царевична питка или във форми, но не и към чугунным плитам.Различен размер на килима е подходяща за различни тигани или на листа.Моля, преди да поръчате изберете точно мат правилния размер за вашия съда за печене или инструмент : Диаметър 5,5 инча за 6-инчов контейнер.

R

Продукти в категория