.

.

Щамповане на потребителски адреси - Персонализиране с помощта на инициали и текст - Ръчен печат за подпечатване - Монограм, Релефни печати е Най-подходящ за книги, п?

Щамповане на потребителски адреси - Персонализиране с помощта на инициали и текст - Ръчен печат за подпечатване - Монограм, Релефни

BGN 3.33
Продукти

✅ - ДОБРИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ВСЕКИ ПЪТ : Тези тиснители работят както ръчни, така и настолни компютри, което прави създаването на перфектния впечатления по-лесно от всякога ✅ УДОБЕН за потребителя дизайн : Подобрен ергономичен дизайн, побира се в ръка всякакъв размер, което го прави удобен за задържане и лесно по време на транспортирането. ✅ ИДЕАЛЕН ТИСНИТЕЛЬ : Можете да включва текст, изображения, лога и надписи на вашата марка.Те могат да бъдат използвани в комбинация или като отделен елемент на вашата марка. ✅ ОБЛАСТ ОТТИСКА : кръгла диаметър 1-5 /8" (1,625 инча).Тиснитель идва с безплатен калъф. ✅ - ДОБРИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ВСЕКИ ПЪТ : Тези тиснители работят както ръчни, така и настолни компютри, което прави създаването на перфектния впечатления по-лесно от всякога. ✅ УДОБЕН за потребителя дизайн : Подобрен ергономичен дизайн, побира се в ръка всякакъв размер, което го прави удобен за задържане и лесно по време на транспортирането. ✅ ИДЕАЛЕН ТИСНИТЕЛЬ : Можете да включва текст, изображения, лога и надписи на вашата марка.Те могат да бъдат използвани в комбинация или като отделен елемент на вашата марка. ✅ ОБЛАСТ ОТТИСКА : кръгла диаметър 1-5 /8" (1,625 инча).Тиснитель идва с безплатен калъф.Един от най-големите марки на пазара щамповане.Това е страхотна качествен монтаж и лесна употреба.Това красиво щамповане на адреси ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство, или дори и за вас самите!!Персонализирани с вашите данни този потребителски тиснитель адреси е задължително!Създавайте вечни, привличащи вниманието релефни преживявания.Идеално за : щамповане на книги, покани, хартиени кърпички за украса на сватбена маса, бизнес документи и маркетингови материали, библиотечни книги, поща и още много други.След извършване на резервацията, моля, изпратете текста, който искате, за да сме причинили на тиснитель [електронна поща], и изпратете ни файлове като прикачени файлове (формат PDF или WORD), за да можем да обработим поръчката ви.

R

Продукти в категория