.

.

UPKOCH 1 бр. Кухненски Кука, Стенни Закачалка за Дрехи, на Куката за Кърпи за ръце, Кукички за Ключове, Стенни Полк с една Кука, Шкаф за ключове, Стенни Закачалка за ключо?

UPKOCH 1 бр. Кухненски Кука, Стенни Закачалка за Дрехи, на Куката за Кърпи за ръце, Кукички за Ключове, Стенни Полк с една Кука, Шкаф за

BGN 3.33
Продукти

синтетичен материалДекоративен стенен монтаж кука : той не може да служи стеллажом за съхранение, а също така е идеален за декорация на дома.Кука за ключове : Тънка работа, гладко полиране, монтаж на стена съхранение, лекота на използване.Дървена закачалка за дрехи : дизайн, не се страхува от влага, може безопасно да се сложи в баня.Закачалка за кърпи с монтиране на стена : Лесен за инсталиране и демонтирането, не е лесно пада, здрава.Закачалка за чанти : Стенен дизайн спестява много място в стаята. задължителна нещо за вашия дом.Пратката включва 1 x рафтове за съхранение Характеристики-Подвесное съхраняване, спестяване на пространство, декоративни пространство, красив и практичен, лесен за инсталиране, монтиране на куката. -Изработен от висококачествени дървени материали, траен и може да се използва като стенни закачалки за кърпи. -Креативен дизайн придава ви ново чувство и придава на вашата стена нов вид закачалки за ключове от задната врата. -Размер : Около 36,00 X33,00 X9,00 см/ 14,15 X12,97 X3,54 инча държач за каишка за шапки. -Удобна за палтото си, вашата чанта, вашите ключове, вашите кърпи и дори закачалка за дреха. -Материал : Дървен Универсален Багажник за съхранение. -Това е уникален стил, но практична кука за дрехи, закачалки, които ще направят вашия дом чисти и спретнати монтиране на стеллажом.Информация за стоки, Висящи рафтове Tensil Това рафтове за съхранение, изработени от дървени материали, сигурен и издръжлив, и в него може да бъде сигурен. керамични кука за дрехи На него може да се съхранява на малки предмети, като например хавлиени кърпи и ключове.Монтиране на багажник за съхранение на вещи от първа необходимост, които ще помогнат на вашия дом да са чисти и спретнати.

R

Продукти в категория