.

.

Healeved Притежател на Инструменти за Грижа за кожата Женска Форма за Аксесоари, Четка за Ставите Sha и Масажор Осветляющий Скрубер за лифтинг на лицето за Красота Guasha П?

Healeved Притежател на Инструменти за Грижа за кожата Женска Форма за Аксесоари, Четка за Ставите Sha и Масажор Осветляющий Скрубер за

BGN 0.67
Продукти

ВАЛЯК ЗА ГРИЖА за КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ е Изработена от висококачествен силиконов материал, предназначен за продължителна употребаПЕРЛИ ЗА ЛИЦЕ, нанесете върху лицето и завършена основна грижа за кожата лосион.Завъртете и извадете леда.ТОПКАТА ВАЛЯК ЗА ЛИЦЕ - лесно да се държат и се нанасят, те могат да се ползват по време на гледане на телевизия или слушане на музика.БЛЯСЪК ЗА лице - за многократна употреба валяк за лед за лице, можете да го използвате многократно. един много практичен продукт.ГРИЖА ЗА КОЖАТА -✅ е направен от добри материали, може ефективно да поеме и трансфер на топлина или хлад.Списък на пакетите 4 x Валяк за лед за лицето Характеристики - Цвят : розов пакети с лед за наранявания - Материал : Силикон за грижа за кожата - Размер : около 9.54 X2 перли за лице. - За многократна употреба валяк за лед позволява многократно да ги използват отново, което може да ви служи масажен топка в продължение на години. - Той ефективно премахва затрудненията, масажи дълбоките тъкани, увеличава притока на кръв и кръвообращението леден валяк. - Изработен от висококачествени материали, приятен за кожата, отлично подходящ за продължителна употреба на ледени масажи инструменти за лице. - Продуктът е практичен инструмент за масажи и спа процедури.Масажен инструмент може да осигури практичен и бърз масаж на лице леден валяк. - Ефективно премахва подуване на кожата, средство за грижа за кожата и може да се използва за премахване на покраснений от слънцето лед гуаша.Информация за стоки, топки за лице Търсите професионален, достъпни валяк за масаж на лицето с лед?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален валяк за лед за лице трябва да отговаря на вашите нужди.лицето сачмен топка - това е един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория