.

.

Стомна за вода, Кана за чай С капак, Кана за 1,3 Литра, съд за напитки, Кани За напитки, Контейнери За сок С капак За хладилник, Пластмасови Кани на 5 литра, Кана За студе?

Стомна за вода, Кана за чай С капак, Кана за 1,3 Литра, съд за напитки, Кани За напитки, Контейнери За сок С капак За хладилник, Пластмасови

BGN 0.67
Продукти

[ВИСОКО КАЧЕСТВО] : Изработен от висококачествена пластмаса, тази стомна е изключително здрава, което помага за намаляване на разходите за подмянаТой може да се похвали с ясна конструкция за по-голяма яснота на съдържанието.Здрав, не съдържат бисфенол А, хранително-вкусовата пластмасова кана с капак осигурява дълголетие на всички търговски условия. [УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ] : Тази универсална пластмасова кана с подходящ капак може да се използва за подаване на студен чай, сок и вода, така и в кухнята, за обливане и съхранение на течно тестото.Класически дизайн, идеален за всяко място, от барове и пицарии до открити дворове и дейности с услугата. [ЯСЕН ДИЗАЙН и ЗДРАВА ДРЪЖКА] : Ясен дизайн кана ви позволява с един поглед да се определи, когато дойде време да влиза.Благодарение ергономична дръжката с добър припадък за подобряване на контрола върху насипно състояние и подем, тази стомна е много удобен за използване.Това е идеалното решение за хранене на открито и претъпкани с хора, където искате да намалите риска от счупено стъкло. [3-ПОСОЧЕН на КУТИЯТА] : Този 5-литрова кана за вода е снабден с капак, който се определя в 3 различни позиции : за свободното наливания, за наливания с защитени от лед и е затворен за удобство на наливания.Делото помага да се намали количеството елементарно и разливи. [ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Вие сте защитени на нашата 100% гаранция за липса на проблеми при замяна или връщане.Ние обичаме нашите клиенти, ето защо ние се грижим само за това, за да се гарантира отлично качество за агресивни покупки на продукти, които отговарят на вашите нужди. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] : Изработен от висококачествена пластмаса, тази стомна е изключително здрава, което помага за намаляване на разходите за подмяна.Той може да се похвали с ясна конструкция за по-голяма яснота на съдържанието.Здрав, не съдържат бисфенол А, хранително-вкусовата пластмасова кана с капак осигурява дълголетие на всички търговски условия. [УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ] : Тази универсална пластмасова кана с подходящ капак може да се използва за подаване на студен чай, сок и вода, така и в кухнята, за обливане и съхранение на течно тестото.Класически дизайн, идеален за всяко място, от барове и пицарии до открити дворове и дейности с услугата. [ЯСЕН ДИЗАЙН и ЗДРАВА ДРЪЖКА] : Ясен дизайн кана ви позволява с един поглед да се определи, когато дойде време да влиза.Благодарение ергономична дръжката с добър припадък за подобряване на контрола върху насипно състояние и подем, тази стомна е много удобен за използване.Това е идеалното решение за хранене на открито и претъпкани с хора, където искате да намалите риска от счупено стъкло.

R

Продукти в категория