.

.

SJVMNZL Покривки за легла за Кучета Водонепроницаемое, Защитно Покритие За Мебели, Калъф за Дивана, Нескользящие Пере Многократно Отпадъци за Незадържане на Урина за ?

SJVMNZL Покривки за легла за Кучета Водонепроницаемое, Защитно Покритие За Мебели, Калъф за Дивана, Нескользящие Пере Многократно

BGN 1.00
Продукти

[Полиэфирное влакна] : В първия слой се използва 100% полиэфирное влакна, във втория слой се използва сгъсти памук с уплотненными влакна за подобряване на мекотата и амортизация, а трети и четвърти слоеве съчетават нетъкан материал и водоустойчива лента за допълнителна филтрация на течности и петнаПети слой съдържа мини частици. [Водоустойчива] : Калъф за легла за кучета е изработена от ултра-тънък влакна и отвътре е покрит с водоустойчив TPU покритие.Не позволявайте на вашето дете или домашно животно убивам легло и диван. [Без хлъзгане] : Нашите непромокаеми покривала са изработени от противоскользящего силикон под формата на нокът за по-добро поддържане на стабилността и на пространство.Подходящи за различни стилове на обзавеждане. [Защита мебели] : Предпазва вашите мебели от ежедневно износване, проливи и петна.Това е чудесен избор за семейства с деца и домашни любимци.Като празничен подарък, подарък за деня на благодарността, коледа подарък. [Лесна поддръжка] : Одеяло машинно пране и почистване при температура около 30 градуса по Целзий.Моля, не отбеливайте му.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас!Вашето удовлетворение е наш основен приоритет!. [Полиэфирное влакна] : В първия слой се използва 100% полиэфирное влакна, във втория слой се използва сгъсти памук с уплотненными влакна за подобряване на мекотата и амортизация, а трети и четвърти слоеве съчетават нетъкан материал и водоустойчива лента за допълнителна филтрация на течности и петна.Пети слой съдържа мини частици. [Водоустойчива] : Калъф за легла за кучета е изработена от ултра-тънък влакна и отвътре е покрит с водоустойчив TPU покритие.Не позволявайте на вашето дете или домашно животно убивам легло и диван. [Без хлъзгане] : Нашите непромокаеми покривала са изработени от противоскользящего силикон под формата на нокът за по-добро поддържане на стабилността и на пространство.Подходящи за различни стилове на обзавеждане. [Защита мебели] : Предпазва вашите мебели от ежедневно износване, проливи и петна.Това е чудесен избор за семейства с деца и домашни любимци.Като празничен подарък, подарък за деня на благодарността, коледа подарък. [Лесна поддръжка] : Одеяло машинно пране и почистване при температура около 30 градуса по Целзий.

R

Продукти в категория