.

.

Керамични Опаковка Сапун, 350 мл Плот за Баня Опаковка Лосион Опаковка Сапун за Ръце Бутилка Сапун Помпа Ястие Опаковка Течен Сапун за Кухня (Тъмно синьо)

Керамични Опаковка Сапун, 350 мл Плот за Баня Опаковка Лосион Опаковка Сапун за Ръце Бутилка Сапун Помпа Ястие Опаковка Течен Сапун за Кухня

BGN 0.67
Продукти

❤❤Керамични материали - бутилка-опаковка за сапун са изработени по напреднала технология, керамични, тя е здрава, естествена и достатъчно сигурна, за да изпълни различни течности със стайна температура, за ежедневна употребаЗа многократна употреба, за многократна употреба, екологично чист, годен за рециклиране. ❤❤ Здрава помпа за сапун на помпата за дозиране на сапун е изработен от висококачествена пластмаса, който дълго време запазва блясъка и предотвратява появата на ръжда.Всяка помпа е проектирана с 2-кубовым сърцевина, която е достатъчно здрава, за да може лесно да се дозират нужното количество течност. ❤❤Широко гърлото на флакона - Конструкция на големи дупки гърлото на флакона-опаковка за сапун позволява бързо и лесно да се прелее лосион във флакон, и той се затваря с гумен пръстен за предотвратяване на течове.Лесен за работа, лесен за почистване и лесно ополаскивается. ❤❤ По - голям капацитет- този опаковка течен сапун изыскан и экстраординарен за ежедневна употреба, с капацитет 350 мл (11,8 мл) течност, подходяща за сапун за съдове, бутилки за шампоан, за душ, лосион и т. ❤ ❤ Стилен декор за дома - опаковка сапун ще стане идеално допълнение към вашия дом и фермерскому стопанство.Използвайте захранващи лосион в банята или кухнята.Дизайн и красота го правят симпатичен, елегантен и практичен.Когато се постави до всяка мивка в дома, той може да декорирате банята и кухнята. ❤❤Керамични материали - бутилка-опаковка за сапун са изработени по напреднала технология, керамични, тя е здрава, естествена и достатъчно сигурна, за да изпълни различни течности със стайна температура, за ежедневна употреба.За многократна употреба, за многократна употреба, екологично чист, годен за рециклиране. ❤❤ Здрава помпа за сапун на помпата за дозиране на сапун е изработен от висококачествена пластмаса, който дълго време запазва блясъка и предотвратява появата на ръжда.Всяка помпа е проектирана с 2-кубовым сърцевина, която е достатъчно здрава, за да може лесно да се дозират нужното количество течност. ❤❤Широко гърлото на флакона - Конструкция на големи дупки гърлото на флакона-опаковка за сапун позволява бързо и лесно да се прелее лосион във флакон, и той се затваря с гумен пръстен за предотвратяване на течове.Лесен за работа, лесен за почистване и лесно ополаскивается. ❤❤ По - голям капацитет- този опаковка течен сапун изыскан и экстраординарен за ежедневна употреба, с капацитет 350 мл (11,8 мл) течност, подходяща за сапун за съдове, бутилки за шампоан, за душ, лосион и т. ❤ ❤ Стилен декор за дома - опаковка сапун ще стане идеално допълнение към вашия дом и фермерскому стопанство.Използвайте захранващи лосион в банята или кухнята.

R

Продукти в категория