.

.

Аксесоари за декоративно и приложно изкуство SEWACC Комплекти за Капитониране, Инструмент за Квиллинга с прорези, устройството: 10 бр, Производство на хартиени карти, ?

Аксесоари за декоративно и приложно изкуство SEWACC Комплекти за Капитониране, Инструмент за Квиллинга с прорези, устройството:

BGN 1.00
Продукти

Изработен е от висококачествен материал, трайни и трайни за дълго използванеПодходящ е както за студенти, така и за професионалисти, лесен за употреба и експлоатация.Специална форма на скручивалки осигурява комфортно усещане за задържане, тя лесно скручивает хартия.Това е необходимо за любителите квиллинга и е добър избор за начинаещи.За различни занаяти ръчно изработени, като празнични картички, поздравителни картички.Инструменти за бродерия улесняват ефир, хартия и я правят по-удобен, спомагат за равномерно нанесете лепила, използвани за дебела хартия и няколко ленти, давайки им различни форми.Широка гама от приложения, за любителите на ръчно бродирани и начинаещи, има добър избор за начинаещи, подходяща за самостоятелно приготвяне на поздравителни картички, празнични декорации и т. Описание на Устройство за хартия квиллинга с прорези : 10 бр. Инструменти за производство на хартиени карти, скручивающиеся за бродерия, инструменти за проекта "Направи си сам" Функции - Материал : пластмаса - Цвят : розов Размер : 3. 50 см на Помещение включва 10 x хартиен инструмент за квиллинга.

R

Продукти в категория