.

.

Бебешки Спални Чували с Възглавница?Възглавница и спален чувал, Преносими и сгъваеми, леки и дишащи, възглавници и спални чували 2 в 1 за пролетта и лятото, подарък з?

Бебешки Спални Чували с Възглавница?Възглавница и спален чувал, Преносими и сгъваеми, леки и дишащи, възглавници и спални чували 2 в

BGN 3.00
Продукти

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Безопасен материал】 : Външния слой е изработен от сверхмягкой тъкан, мека и удобна; средата, изпълнен дышащим памук, който е приятен за кожата, топла и дишаща; - вътрешният слой е направен от чиста памучна кърпа, за да направи вашето дете е удобно по време на сън.Направете сън щастлив и интересен. 【На разположение в два размера】 средният размер е 54 инча дължина х 20 инча или 4 фута х 6 см, а на голям размер е 66 см и дължина х 30 сантиметра в ширина или 5 фута и 6 инча.Ако детето ви е близо до максимален растеж, ние ви препоръчваме да поръчате по-голям размер за по-голям комфорт!. 【Лесно се поддава на машинно измиване】 Ако възглавницата се боядиса по време на употреба, може да се изпират в пералнята, за да възглавници-спален чувал винаги е чист и подреден, в близост до детето си!. 【Лесно да носите със себе си】 Този пътен спален чувал лек от теглото, малък размер, много топъл, мек и удобен.Възглавници, които могат да се съхраняват под формата на фигурки на животни, забавни спални чували - за най-добър подарък за децата. 【Безопасен материал】 : Външния слой е изработен от сверхмягкой тъкан, мека и удобна; средата, изпълнен дышащим памук, който е приятен за кожата, топла и дишаща; - вътрешният слой е направен от чиста памучна кърпа, за да направи вашето дете е удобно по време на сън.Направете сън щастлив и интересен. 【На разположение в два размера】 средният размер е 54 инча дължина х 20 инча или 4 фута х 6 см, а на голям размер е 66 см и дължина х 30 сантиметра в ширина или 5 фута и 6 инча.Ако детето ви е близо до максимален растеж, ние ви препоръчваме да поръчате по-голям размер за по-голям комфорт!. 【Лесно се поддава на машинно измиване】 Ако възглавницата се боядиса по време на употреба, може да се изпират в пералнята, за да възглавници-спален чувал винаги е чист и подреден, в близост до детето си!.

R

Продукти в категория