.

.

Toyvian 10 бр. Плетени кошница Кошница За Съхранение на Играчки, Кутии За Съхранение на Кръгла Кошница от Ракита Декор Плотове Плетени Кошници За Съхранение Кутия от мо?

Toyvian 10 бр. Плетени кошница Кошница За Съхранение на Играчки, Кутии За Съхранение на Кръгла Кошница от Ракита Декор Плотове Плетени

BGN 2.33
Продукти

Синтетичен материалКонфетница : елегантен дизайн и елегантна атмосфера в дома си.Декоративни дървени кошници : Произведени от висококачествен дървен материал, дълготрайни, свежи и нежни.Маса от ракита кошница : подходящ размер, настанява малки предмети, играчки и друга дреболия.Тъкани Скоростна Рафтове : Той се отличава с превъзходно майсторство на изработка, компактен и практичен, и лесно да боли.Кошница за грим от ратан : изящна изработка, прост дизайн и професионална дълготрайност го правят добър начин за да спечеля твоята любов.Списък на пакетите 10 x дървени кошници за съхранение Характеристики -Материал : Дърво ракита кошница от морска трева -Цвят : както е показано на фигура тъкани великден органайзер -Размер : 8.34 X2 малка кошница от ракита. -Подходящ за различни случаи, много подходящ за излети на открито, кухни, ресторанти, партита и т., Кошница за дървесен чипс. -Изработена от естествен и мек дървен материал, тя е трайна и трайна и може известно време да служи на коша за домашни прибори. -Това е изтъкана ръчно, изящни и красиви, безопасни и практични дървени кошници за съхранение. -Той лесно ще ви помогне да се запази и съхранение на храни или сортиране на всякаква всячину, а също така да изиграе добра декоративна роля в плетени кошници за зеленчуци. -Той се отличава с превъзходно майсторство на изработка, компактен и практичен, и декоративна дървена количка няма да е лесно да боли.Описание на продукта кош за сухи цветя, Изработени от висококачествени сигурните материали и дървен материал.кошница от ракита за съхранение Притежава отлична здравина и практичност. миниатюрни цветни кошници с нейна помощ можете не само да съхранявате и организирате, но и украсяват на вашето монотонное пространство.Настолна кошница търсите креативни, практични и красиви кошници за съхранение на нещата?Нашите продукти ще стане ваш добър избор.

R

Продукти в категория