.

.

Clastyle 45L кош за бельо за Детска стая с Анимационни кола, Синя Сгъваема Кошница за дрехи на съвсем малък с дръжка, Водоустойчив Кошница за Съхранение на Играчки за Дет?

Clastyle 45L кош за бельо за Детска стая с Анимационни кола, Синя Сгъваема Кошница за дрехи на съвсем малък с дръжка, Водоустойчив Кошница

BGN 1.00
Продукти

? Инженеринг превозно средство за момчета с кошница за дрехи - Разработен с помощта на любимите детски полицейски коли, пожарни коли и хеликоптери, ще даде кураж и положителна енергия на децата и ще ги направи по-щастливи и по-енергични дома ? Водоустойчив кошница за дрехи за момчета - вътрешната е от полиестер с дебела пластмаса покритие, водоустойчив и издръжлив, може да стои самостоятелно, така че можете лесно да хвърли дрехите вътре или да се получи от нея. ? Практически сгъваема детска количка за бельо - калъф за съвсем малък предпазва от прах вътре и предотвратява загубата на дрехи; Подсилени. ? Добър помощник за дома - Размер : L14.71 инча, 45 литра, като кошници за бельо в спалнята и пералнята също може да се използва като многофункционална кошница за съхранение на дневна, офис и детска стая. ? Гаранция - 7 дни безусловно връщане на 90 дни замяна или пълно възстановяване в случай на проблеми с качеството.Ако се сблъскате с някакви проблеми, обърнете се към послепродажную услуга на продавача.Всичко в къщата е подредено, къща затворен в по-голям ред, сте имали повече време да бъда с моята любов, повече пространство за игри с децата си.Clastyle се стреми да поддържа класика в създаване на забавни стоки, които не само ви предоставят практични инструменти за съхранение, но и създават романтична и интересна атмосфера за семейството си, което позволява на въображението си и творчеството се въплътят в реалност.Текстилен калъф за носене отгоре може да приключи бързо с помощта на дантела, за да се предотврати попадането на прах, което е много удобно за използване.Той е непрозрачен и да защитава личните си данни, когато сте в пералня на самообслужване.Можете бързо стягай си дрехи, за да се внезапно навестившие ви приятели не видях разбросанную на дивана дрехи.Дори да е пълна, той няма да падне по време на транспортирането.С две дръжки за носене.Превъзходно качество на изработка и висококачествено графа правят дръжката е по-стабилна и не се разгражда при попълване.Двойни дръжки позволяват лесно прехвърляне на коша за пране в пералня, обществена пералня или на балкона, спестявайки време и усилия.Получавате кошница за дрехи, напълно опаковани в найлонова торбичка, така че може да се използва като подарък.

R

Продукти в категория