.

.

Alipis 2 бр, За съхранение на продукти със защита От течове, Сос, Салата, Купичка с капак Русалка, Поставки за Чаши, Прибори за Кетчуп от Неръждаема Стомана, Удобни Мульт?

Alipis 2 бр, За съхранение на продукти със защита От течове, Сос, Салата, Купичка с капак Русалка, Поставки за Чаши, Прибори за Кетчуп

BGN 5.59
Продукти

КОНТЕЙНЕРИ ЗА ПОДПРАВКИ От НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - ОРГАНИЗАТОРИТЕ за СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИК може да Се съхранява повече от сос, без да се притеснявате за това, че сос разольетсяКОНТЕЙНЕРИ ЗА ПОДПРАВКИ С КАПАЦИ - ?【 УДОВЛЕТВОРЕННОЕ за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 Вашето удовлетворение е наш приоритет.Всички наши контейнери от неръждаема стомана преминават през строги тестове, преди доставка.Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас. КУПАТА за макания - Нашата форма за сос изработен от неръждаема стомана, износостойкая, не податливи на корозия, vi съда за ПОДПРАВКИ - МИНИ-BENTO-БОКС Нашата форма за сос изработен от неръждаема стомана, износостойкая, не податливи на корозия, vi, КУПИЧКА за ПОДПРАВКИ - Мека силиконова капачка да не е много хубав, но лесни за отваряне на децата.Карикатура притежава сладък индивидуалност, а две различни цветове и могат да бъдат използвани за разграничаване на различни сосове и в контейнер.Осъществяване Списък 2 x титуляр за соса Характеристики - Изключително подходящ за използване в дома или ресторант.Тя е там и не оставя следи по повърхността на домакински съдове за обмакивания. -Цвят : Домакински купа за макания различни цветове - Нашата соусница е изработена от износостойкого материал от неръждаема стомана, защитен от ръжда, както и от соусницы от неръждаема стомана.52 X1 купа за потапяне. - Кутията е изработена от силикон, безопасен, огъване и може добре да ви служи по-дълго време. - Може да се съхранява повече от сос, без да се притеснявате за това, че сос переполнит капацитет за подправки от неръждаема стомана. -Материал : неръждаема стомана, силиконови подложки за соев сос - Добър материал и заоблени ръбове го правят безопасен и обичайно се използва, и той не поцарапает ръка при приготвянето на сос.Информация за продукта Соусница от неръждаема стомана, Подходящ за макания сос, кисело мляко, сметана, кетчуп, подправки.обяд-апарати Ако търсите професионална чаша за соса, на разумна цена, тогава тук. мини контейнер за приготвяне на храната не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство. детски обяд-бокс От висококачествени материали, практичен .

R

Продукти в категория