.

.

Homoyoyo Регулируеми Рафтове 24 бр Разделители Хладилника сепаратор хладилни рафтове сепаратор хладилни рафтове Регулируеми Разделители Хладилник Регулируеми Рафто?

Homoyoyo Регулируеми Рафтове 24 бр Разделители Хладилника сепаратор хладилни рафтове сепаратор хладилни рафтове Регулируеми

BGN 39.75
Продукти

Пластмасови разделители за склада - тези стени ще рационализира и да не се претрупва страничната врата на хладилника и дрРазделител мрежа за склада - подвешивается от вътрешната страна на различни кутии за съхранение, лесно се отдава.Прегради за дълбоки чекмеджета - никакви инструменти или лепило не е задължително, са лесни за инсталиране в отделение за съхранение на вашия хладилник.Разделители в гардероба - разумно отделно хладилник, можете да се слагат напитки, мляко, подправки и т. Разделител-органайзер за съхранение на своите ръце, Сортиране, съхранение и разпорежда поставянето на бутилки, кутии, опаковки за хранителни продукти.Списък на пакетите 24 x разделители странична врата на хладилника Характеристики - Цвят : бял - Уникална конструкция телескопического удължаване, лесна и удобна за инсталиране и преместване. - Сортиране, съхранение и разпорежда поставянето на бутилки, кутии, типови пакети за продукти и тяхното съхранение. - Тези стени ще рационализира и да не се претрупва страничната врата на всеки, хладилник и др. - Проста класификация и лесно търсене на по-малки елементи правят хладилник пълен и чист. - Материал : пластмаса Размер : около 12,00 X5,00 X3,00 см / 4,72 X1,97 X1,18 см -трябва да се движите, за да регулирате съответното разстояние, ще можете да лесно да настроите друг размер.Информация за стоки Расстраиваетесь ли, когато се опитвате да се намери нещо, което си захламленной кухнята или в хладилника?Не се притеснявайте, нашите пазители чекмеджета на клипсах ще ви помогнат в това.Вие можете сами да произвеждаме кухненски разделители за съхранение, изработени от висококачествен материал, издръжлив и практични за използване.

R

Продукти в категория