.

.

VILLCASE 10шт Рычажный Съединител Комплект Клемм кабели Автомобилни Съединители Комплект за Кола на Електрически Конектор Рычажные Ядки Телена Конектори Връзка тел М?

VILLCASE 10шт Рычажный Съединител Комплект Клемм кабели Автомобилни Съединители Комплект за Кола на Електрически Конектор Рычажные

BGN 3.63
Продукти

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНЕКТОРИ за БЪРЗО СВЪРЗВАНЕ - Комплект лостовите конектори за кабели позволява обвързване на каквато и да е комбинация от няколко направления, силни и гъвкави кабелиИНСТРУМЕНТИ за ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ - Всяка кабелна връзка дава възможност за ограничаване на дължина на проводник, спестяване на повече от работното време и осигуряване на удобство в работата. КОНЕКТОРИ за кабели с МАЛКИ размери - Рычажный кабелен съединител ефективен за използване.Никакви средства не се изисква използване, и те ще Ви помогнат да създадете Чист и красив дом.ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНЕКТОРИ - Свързване на блок, подходящ за меки и твърди многожильного тел.Широко се използва в малки домакински уреди.КОНЕКТОР за ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОВОДНИЦИ - клемма бърза връзка изработени от мед и нейлонового материал, може ефективно да предотврати изтичане на електричество.Списък на пакетите 10 x Кабелни съединители Спецификации-Приложимо тел : 0 комплект за свързване на кабели.55 X0 ядки лост, конектори кабели. -Цвят : както е показано на фигура тел-Материал : найлон, комплект за медни проводници -Текущото напрежение : 600 /32 И Автоматични съединители на кабели - Изработен от найлон и мед, конектор кабели има дълъг срок на служба и може добре да ви служи автомобилни съединители. - Рычажный кабелен конектор ефективен за използване.Никакви средства не се изисква за използване и ще ви помогнат да създадете чист и красив дом инструменти електротехник. - Тези конектори за бързо свързване на кабели са напълно подходящи за свързване на проводници в домашни условия и автомобили. - Тези клеми за кабели осигуряват надеждна връзка и добра изолация, гъвкав и издръжлив клеммный съединител за кабели. - Интерфейсен блок е подходящ за мека и твърда тел.Широко се използва в комплект електрически конектори за дребни домакински уреди.Информация за продукти Електрически инструменти Този рычажный съединител за кабели е изработен от мед и найлон. Благодарение на разумния дизайн и практически функции рычажные конектори за кабели позволяват по-бързо и по-безопасно обвързване на всяка комбинация твърди, няколко направления и гъвкави медни кабели.

R

Продукти в категория