.

.

KH66ZKY Защита за Ръцете За Стрелба с Лък, Кожена Унисекс Ръкавица От Телешка Кожа, Маншет, Широка Нарукавник, Брони за Ръцете, Копчета, Armlets за Изогнутого Съставни Дълг?

KH66ZKY Защита за Ръцете За Стрелба с Лък, Кожена Унисекс Ръкавица От Телешка Кожа, Маншет, Широка Нарукавник, Брони за Ръцете,

BGN 20.83
Продукти

[Неща]-Произведен от първия слой на телешка кожа с отлично качество на производство, който е здрав, не избледняват и лесен за почистване, здрав и издръжлив [Многофункционален] -Подходящ за стрелба с лък, лов, стрелба, чудесно за cosplay, Хелоуин, маскарадните костюми на средновековни костюми, театрални подпори, исторически реконструкции и т. [Регулируема] - Защита на нарукавника има регламентирана структура, която перфектно съответства на размера на ръката и китката.Странични обувките са подходящи за повечето размери, нагласете един размер, в зависимост от вашите запястьем. [Подходящ за употреба на открито] - Той е водоустойчив, устойчив на абразия, устойчиво и ефективно се противопоставя на удари, което го прави идеален за употреба на открито. [Характеристики на стоките] - Дължина : 17 см / 6,6 инча; Дебелина : около 3 мм. Този протектор за ръка за стрелба с лък може да се носи на всяка ръка.Описание : Средновековна bracers-ръкавици от телешка кожа за мъже и жени, напълно подходящ за носене и удобни, обиколката на китката може да се регулира с помощта на пряжек, отлични за cosplay, костюм за Хелоуин, маскарадного костюми, театрални подпори, също са подходящи за стрелба, лов, стрелба и защита на ръцете.Параметри : Име на продукта : Защита за ръцете за стрелба с лък Цвят : кафяв Материал : воловья кожа Дължина : 17 см/6,6 инча Дебелина около 3 mm Предназначение : за стрелба е Подходящ за хора : мъже/жени/ възрастни Подходящ за : лични развлечения, настройки стрелба с лък, улично оборудованияпродукты включва : 1 × Кожена защита за рукпримечание !!!-грешката на измерване на 1-2 см е разумно гама от ръчни методи за измерване.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. може да има малка разлика в цвета на снимки и действителната стока.

R

Продукти в категория